Μουσική στο SNF NOSTOS 2022 | Όλο το πρόγραμμα

Μουσική στο SNF NOSTOS 2022 | Όλο το πρόγραμμα

Το SNF Nostos η καθιερωμένη ανοιχτή εκδήλωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), επιστρέφει στις 23 και 24 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με επίκεντρο την υγεία και μετατρέπεται σε ένα πολυμορφικό και πολυδιάστατο εορταστικό διήμερο γεμάτο ουσιαστικές συζητήσεις, δράσεις, αθλητισμό, διαδραστικά installations και φυσικά, όπως κάθε χρόνο, συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, με αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η σκηνή του SNF Nostos στο Ξέφωτο θα υποδεχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα την υποψήφια με Grammy, Jorja Smith, τον Αυστραλό rapper Masked Wolf γνωστό από την επιτυχία του "Astronaut in the Ocean", τον καλλιτέχνη-φαινόμενο της σύγχρονης ελληνικής σκηνής Good Job Nicky, και το ξεσηκωτικό μουσικό σχήμα των Locomondo.

Η Αγορά του ΚΠΙΣΝ θα είναι το φετινό σημείο συνάντησης σε όλη τη διάρκεια της ημέρας με τις μουσικές επιλογές γνωστών παραγωγών, ενώ την Παρασκευή το βράδυ τα decks του SNF Nostos θα αναλάβουν οι Λατέρνατιβ σε ένα closing party με εντυπωσιακά laser projections πάνω στο κτήριο του ΚΠΙΣΝ.

Λίγο πριν τις μουσικές στην Αγορά και λίγο μετά τα live στο Ξέφωτο, σε όποιο σημείο του ΚΠΙΣΝ κι αν βρίσκεστε κοιτάξτε ψηλά στον ουρανό για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό drone show από εκείνο που ζήσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο περσινό SNF Nostos!

Αναλυτικά:
Πέμπτη 23 Ιουνίου, 22:00, Ξέφωτο
Locomondo

Παρασκευή 24 Ιουνίου, 20:30, Ξέφωτο
Jorja SmithMasked WolfGood Job Nicky

Παρασκευή 24 Ιουνίου, 00:00, Αγορά
Party με τους Λατέρνατιβ & Laser show

Τετάρτη 22 - Παρασκευή 24 Ιουνίου, ΚΠΙΣΝ
Drone show

Δείτε αναλυτικά το μουσικό πρόγραμμα του SNF 2022 εδώ.

Οι εκδηλώσεις αποτελούν μέρος του SNF Nostos, που φέτος εστιάζει στο πιο σημαντικό ανθρώπινο αγαθό: την Υγεία. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του SNF Nostos Health εδώ.
SNF Nostos Run: 23 Ιουνίου
SNF Nostos Conference: 23 & 24 Ιουνίου
Διάλογοι του ΙΣΝ: 24 Ιουνίου

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.