ΘΟΚ - Μαρίνα Βρόντη :: «Εσμέ» του Σπύρου Περεσιάδη

ΘΟΚ - Μαρίνα Βρόντη :: «Εσμέ» του Σπύρου Περεσιάδη

Το ξεχασμένο δραματικό ειδύλλιο του συγγραφέα της Γκόλφως, Σπύρου Περεσιάδη, έρχεται στο φως με μια παράσταση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο εορτασμού των 50 χρόνων του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου και φέρει την υπογραφή της Κύπριας σκηνοθέτιδας, Μαρίνας Βρόντη. Η παρουσίασή της στο Φεστιβάλ εγγράφεται στη μακρά πορεία συνεργασίας των δύο θεσμών, με αφετηρία την εμβληματική παράσταση των Ικέτιδων από τον ΘΟΚ στην Επίδαυρο το 1980. Μια σύγχρονη ανάγνωση ενός απρόσμενου έργου, που εκτυλίσσεται τις παραμονές της Ελληνικής Επανάστασης, στο πλαίσιο του Θεματικού Κύκλου 1821, με την ευκαιρία της Εθνικής Επετείου.\Με αγγλικούς υπέρτιτλους και με ελληνικούς στην πρεμιέρα.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών, οι ημερομηνίες των παραστάσεων είναι πολύ πιθανόν να αλλάξουν

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία Μαρίνα Βρόντη
Σκηνικά - Κοστούμια Γιώργος Γιάννου
Μουσική Κώστας Κακογιάννης
Στίχοι Πάμπος Κουζάλης
Χορογραφία - Κίνηση Χλόη Μελίδου
Βοηθός σκηνοθέτιδος Μυρτώ Κουγιάλη
Παίζουν Προκόπης Αγαθοκλέους, Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Αθηνά Μουστάκα, Έρικα Μπεγέτη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Χριστίνα Παυλίδου, Ανδρέας Τσουρής, Βασίλης Χαραλάμπους
Μουσικοί επί σκηνής Βερόνικα Αλωνεύτου, Κώστας Κακογιάννης, Τζόναθαν Μπετίτο, Χαράλαμπος Παντελή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.