Θεοδοσια Τσάτσου live στο Faust

Θεοδοσια Τσάτσου live στο Faust

Η ανατρεπτική Θεοδοσία Τσάτσου, μετά από δύο sold out εμφανίσεις, ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του Faust για τρεις ακόμα καθηλωτικές συναυλίες τις Πέμπτες 8, 22 και 29 Δεκεμβρίου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει γνωστά μουσικά κομμάτια, αλλά και νέα που έχει στα σκαριά και θα χαρίσει τη φωνή και την ενέργειά της που έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη και στη ψυχή του κοινού.

Με καταγωγή από  την Αυστραλία, η Θεοδοσία Τσάτσου μας συστήθηκε με το συγκρότημα «Μπλε» και έκανε τεράστια επιτυχία. Τραγούδια όπως: «Φοβάμαι» και «Νιώθω Ενοχές» είναι χαραγμένα στη μουσική μας ιστορία. Από το 1999, παρουσίασε εξαιρετικές σόλο δουλειές με τα άλμπουμ «Ύποπτος Κόσμος», «Κόκκινο» και «Αγαπήσου», ενώ είχε ιδιαίτερες συνεργασίες (Πυξ-Λαξ: «Μόνο για κείνη μη μου λες»). 

Επίσης, κομμάτια της, όπως το μαγευτικό «Στη Θάλασσα» και το νοσταλγικό «Πού να ‘σαι τώρα», αγαπήθηκαν από το κοινό. Ιδιαίτερες, επίσης, είναι και οι διασκευές τραγουδιών άλλων δημιουργών. Η μουσική της κινείται στους ήχους της soul, των blues, του funk και της pop. Ωστόσο, πάντα, υφίσταται και το rock στοιχείο, το οποίο πηγάζει από την ανατρεπτική της προσωπικότητα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ.
* Για κρατήσεις θέσεων: Τ. 210 3234095 (12:00 - 21:00)

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.