ΑΝΑΒΟΛΗ | Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά και εφήβους

ΑΝΑΒΟΛΗ | Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά και εφήβους

ΑΝΑΒΟΛΗ

Το Πολιτιστικό Πάρκο, φορέας εκπαιδευτικών, βιωματικών προγραμμάτων, ξεκινάει δυναμικά μια νέα δραστηριότητα, αυτήν του Θεατρικού Εργαστηρίου για παιδιά Δημοτικού και εφήβους Γυμνασίου και Λυκείου. 

Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά έρχονται σε κάποια επαφή με την τέχνη και ιδιαίτερα με το θέατρο. Μέσω του παιχνιδιού το παιδί μπορεί να διοχετεύσει τη βαθιά παρόρμηση που έχει για εσωτερική έκφραση και συμμετοχή στα κοινά. Παίζοντας ερμηνεύει κάποιο ρόλο κι ανακαλύπτει καινούριους τρόπους έκφρασης, πληροφόρησης και σχέσης που το βοηθάνε να επικοινωνήσει με το περιβάλλον του. Το θεατρικό παιχνίδι κινείται σε επίπεδα ψυχολογικά, κοινωνικά, εκπαιδευτικά καθώς και καλλιτεχνικά. Στόχος του είναι το παιδί να ξεπεράσει την συστολή του, να δοκιμάσει νέους ρόλους, να κοινωνικοποιηθεί και να μάθει να λειτουργεί μέσα σε ένα σύνολο.

Στόχος του θεατρικού εργαστηρίου, είναι να πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις από τα παιδιά μέσα στο χρόνο, η πρώτη με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου μαθημάτων στο θέατρο των διοργανωτών στον Λυκαβηττό ( χωρητικότητας 110 θέσεων) και η δεύτερη σε γνωστό Αθηναϊκό θέατρο μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων του δεύτερου κύκλου.

* Τα τμήματα χωρίζονται σύμφωνα με τις ηλικίες των παιδιών.
* Για επιπλέον πληροφορίες καλέστε στο: 2103647200.

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.