The Zero Won w/ Anemi

The Zero Won w/ Anemi

Την Παρασκευή 27 Δεκέμβρη oι The Zero Won επιστρέφουν στη σκηνή του six d.o.g.s για ένα live γεμάτο pop αισθητική, cosmic disco και μοναδικά visuals. Θα παρουσιάσουν την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά, που αναμένεται αρχές Δεκέμβρη, το καινούργιο τους single που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες μέρες, αλλά και tracks του προηγούμενου έτους, που τους ανέδειξαν ως ένα από τα καλύτερα νέα group της πόλης.

Μαζί τους, oι Ānemi θα εμφανιστούν για πρώτη φορά μετά το release του πρώτου τους EP SWIM, με ένα πρόγραμμα που θα παρουσιάσει τον δικό τους χαρακτηριστικό ήχο μέσα από τα κομμάτια του δίσκου τους.

Οι επιρροές της μπάντας από Electro, Pop και Blues δημιουργεί μια chill και ταυτόχρονα δυναμική εμφάνιση και οι εναλλαγές αυτές είναι σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη. Το aesthetic τους είναι ένα διαγαλαξιακό chill ταξίδι και τα κομμάτια τους σίγουρα θα σας κολλήσουν στον μυαλό. Fasten your seatbelt, it's time to travel.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.