Τάσος Βρεττός | The Feel. Backstage

Τάσος Βρεττός | The Feel. Backstage

Μια εγκατάσταση για ενήλικο κοινό, που αποτυπώνει την εμπειρία του underground clubbing στην Αθήνα από το 2005 και εξής, μας καλεί σε μια περιήγηση στο αθέατο κομμάτι της ζωής Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών της clubbing περφόρμανς και της BDSM σκηνής, καθώς και του ΛΟΑΤΚΙ+ ακτιβισμού, όπως τα βίωσε και τα κατέγραψε ο γνωστός Έλληνας φωτογράφος Τάσος Βρεττός.

Η πολυμεσική παρουσίαση του The Feel. Backstage, ενός από τα πιο πρωτότυπα ερευνητικά πρότζεκτ του δημιουργού, στον Χώρο Α της Πειραιώς 260, πραγματοποιείται ως εναρκτήριο έργο της μεγαλύτερης, σπονδυλωτής παρουσίασης του συνόλου της δουλειάς του Βρεττού σε διαφορετικούς χώρους και επιμέρους χρόνους, με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ και τη συνεργασία του Ιδρύματος Ωνάση στη δημιουργία σχετικής δίγλωσσης έκδοσης.

Επιμέλεια Νάντια Αργυροπούλου, Γιώργος Τζιρτζιλάκης
Βοηθός παραγωγής & Αρχιτεκτονικής διαμόρφωσης Σοφία Τεκτονίδου
Σχεδιασμός - Εφαρμογή οπτικοακουστικών Μάκης Φάρος, Αντώνης Γκατζουγιάννης, Μιχάλης Αντωνόπουλος
Φωτισμοί Νίκος Βλασόπουλος
Ηχητικό περιβάλλον Δημήτρης Καλαμαράς

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.