The Black Tabasco Project «Bite the Pepper» | Album Release show Live

The Black Tabasco Project «Bite the Pepper» | Album Release show Live

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου  οι The Black Tabasco Project ανεβαίνουν στo stage του six d.o.g.s με playful και sexy διάθεση για να μας παρουσιάσουν το Bite The Pepper album τους που κινείται εξ’ ολοκλήρου σε rock μονοπάτια, από classic, garage, alternative & indie, μέχρι blues & pop! 
Μαζί τους ως special guest οι δυναμικοί και ανερχόμενοι Case Zero που θα αναλάβουν να ζεστάνουν για τα καλά το κοινό με την ενέργεια τους!

Σας περιμένουμε για μια πολύ όμορφη βραδιά με εκπλήξεις!

Οι The Black Tabasco Project μας παρασύρουν πότε σε σκοτεινά υγρά υπόγεια και πότε σε φωτεινά landscapes, πάντα όμως δημιουργώντας δίνες και αναμνήσεις. 

Το Bite The Pepper γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη των The Black Tabasco Project να δημιουργήσουν μουσική που να παρακινεί πρωτίστως τους ίδιους, αλλά και όσους αντέχουν να ταυτιστούν μαζί τους!  

Oλόκληρη η αισθητική του album τους αποτελεί έναν καμβά που ισορροπεί μεταξύ δυναμισμού, ατμοσφαιρικότητας, δυνατών grooves, χαρακτηριστικών μελωδιών και παραμορφωμένου κιθαριστικού ήχου που άλλοτε καθηλώνουν και άλλοτε παρακινούν σε χορό!

Οι The Black Tabasco Project, είναι ένα τετραμελές indie rock συγκρότημα από την Αθήνα με έτος δημιουργίας το 2018. Αποτελείται από τους  Jorge jr. Cangrejo (κιθάρα, φωνή), Κώστα Παπαδάκη (τύμπανα), Βαγγέλη Εμμανουήλ (κιθάρες) και Κώστα Κοντονίκα (μπάσο).  

Συστήθηκαν στο κοινό το 2019 δίνοντας σε κυκλοφορία 3 singles  - No one Knows Nothing, Echo και Cold Sweat,  ενώ στις 3 Δεκεμβρίου του 2021 ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους με τίτλο Bite The Pepper το οποίο περιλαμβάνει 8 συνθέσεις που ισορροπούν μεταξύ δυναμισμού και ατμοσφαιρικότητας και εκπλήσσει ευχάριστα τον ακροατή με καλαίσθητες μελωδίες πλαισιωμένες  από  δυνατά κιθαριστικά riffs και grooves.  

Τα κομμάτια του album επιλέχθηκαν με βάση τον συναισθηματικό τους απόηχο, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά και δεν ακολουθούν ένα συγκεκριμένο concept, αλλά το καθένα πραγματεύεται και κάτι διαφορετικό. Από τη ματαιοδοξία και την απληστία, στο heat of the moment, την απώλεια, την περιπλάνηση και  όλα αυτά δεμένα μέσα από μουσικές που εκπλήσσουν. 

Το Bite The Pepper, κυκλοφορεί ήδη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. 

Χρήσιμα links: https://linktr.ee/blacktabascoproject
Bandcamp: https://theblacktabascoproject.bandcamp.com 
YouTube: www.shorturl.at/chxT8               

Οι Case Zero είναι Alternative Rock μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε από τα αδέρφια Βασίλη και Γιάννη Γκρούμα και τη Ζοζεφίνα Βλάχου. Η μπάντα ήταν αποτέλεσμα της καλής φιλίας τους από το σχολείο και την κοινή αγάπη τους για την μουσική. 

Οι Case Zero είναι μαζί από το 2014 αρχικά με το όνομα disadvantage όπου είχαν κερδίσει το διαγωνισμό της στέγης γραμμάτων και τεχνών "νέοι καλλιτέχνες - secret gig II". Έπειτα ως inside out εμφανίστηκαν σε αρκετές εκδηλώσεις και φεστιβάλ (schoolwave 2018, school festival technopolis κ.α.). Επίσης, υπήρξαν η νεότερη ηλικιακά μπάντα καλεσμένη στο Rock fm 96.9. 

Πλέον ως Case Zero έχουν διαμορφώσει το στυλ τους και έχουν κυκλοφορήσει ήδη το πρώτο τους τραγούδι "let me move". Αναμένεται το ντεμπούτο τους άλμπουμ όπου θα περιλαμβάνει συνολικά έντεκα κομμάτια. Επίσης, αποτελούν ένα από τα συγκροτήματα που συμμετείχαν στο X Factor Greece 2022. 

Στα χρόνια που δραστηριοποιείται έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό από ζωντανές εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από την ενέργεια που βγάζει επί σκηνής. 

Χρήσιμα links: https://linktr.ee/casezero  
Bandcamp: https://casezero.bandcamp.com/ 
Youtube channel: www.shorturl.at/xDXZ8 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.