Temple Grand Opening

Temple Grand Opening

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το άνοιγμα του Temple​, του νέου χώρου που ήρθε να στεγάσει το όραμά μας για τη μουσική και τη τέχνη γενικότερα. Βασικό μας στόχο αποτελεί -όπως πάντα- να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα για τα events σας, τη ψυχαγωγία σας και τη νυχτερινή σας διασκέδαση. Με αυτή την αφορμή, πραγματοποιούμε ένα διήμερο απόλυτα σύμφωνο με την αισθητική, τη νοοτροπία μας και την οπτική μας σχετικά με τη μουσική και όσα αυτή αφορά, κλείνοντας ταυτόχρονα έναν πρώτο κύκλο, που ξεκίνησε να διαγράφεται από την ίδρυση της 3 Shades of Black και τη πρώτη συναυλία του King Dude στην Αθήνα, στις 17 Ιουνίου του 2014.

Τέσσερα καλλιτεχνικά σύνολα (King Dude, Skull and Dawn, Aluk Todolo, Agnes Vein) στα οποία πιστέψαμε και πιστεύουμε και με τα οποία είναι πάντα χαρά μας να συνεργαζόμαστε, αλλά και ένα νεότερο (The Dark Red Seed), θα συνυπάρξουν μέσα σε ένα διήμερο, που –όπως και ότι άλλο κάνουμε- θα έρθει να γεφυρώσει το παλιό με το νέο, με σκοπό τη δημιουργία απόλυτων συναυλιακών εμπειριών, και τη γέννηση στιγμών ψυχικής τέρψης και αγωνιώδους έκστασης.

Το Temple δεν ήρθε να αλλάξει τη συναυλιακή ζωή της πόλης, ούτε κι έχει ανάγκη να αποδείξει κάτι σε αυτήν, παρά γεννήθηκε στη καρδιά της, ως εγγενής ανάγκη μας για το νέο, το ποιοτικό, το αξιοπρόσεκτο, μα πάνω απ’ όλα το ειλικρινές. Ως ενσάρκωση των φωτεινότερων και σκοτεινότερων ονείρων μας, το νέο μας σπίτι, μέλει να αποτελέσει έναν πραγματικό Ναό, για τη μουσική, τη τέχνη, μα πάνω απ’ όλα την ανήσυχη ψυχή, αυτή που δεν ξεκουράζεται και πάντα αναζητά.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.