Telenova | Time is a flower

Telenova | Time is a flower

Οι Telenova επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα headline show, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στο Fuzz Live Music Club. Tο ανερχόμενο ατμοσφαιρικό pop τρίο από την Αυστραλία έχει ήδη αποκτήσει το δικό του πιστό κοινό και στη χώρα μας, στο οποίο προστέθηκαν περισσότερα μέλη μετά τη συναρπαστική εμφάνισή τους στο φετινό Release Athens, στο πλάι των Parov Stelar και Jain.

Οι Telenova δημιουργήθηκαν το 2020, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Το συγκρότημα αποτελείται από την τραγουδίστρια, συγγραφέα και σκηνοθέτη Angeline Armstrong και τους πολυοργανίστες και παραγωγούς Edward Quinn και Joshua Moriarty.

Ο χαρακτηριστικός κινηματογραφικός ήχος τους κινείται ανάμεσα στον ρομαντισμό και την εναλλακτική pop, βασιζόμενος στα samples και στον συνδυασμό της trip-hop με τη χορευτική pop. Το ντεμπούτο EP τους, «Tranquilize”, κυκλοφόρησε το 2021. Το single, “Bones”, καθώς και το σαρωτικό επόμενο EP, “Stained Glass Love”, ήταν εκείνα που τους έκαναν γνωστούς, τόσο στη χώρα τους όσο εκτός των συνόρων.

Το ντεμπούτο τους EP, “Tranquilize”, κυκλοφόρησε το 2021. Αμέσως μετά, συνέχισαν με το single “Bones”, καθώς και το σαρωτικό επόμενο EP, “Stained Glass Love”, τα οποία τους χάρισαν τις πρώτες μεγάλες τους επιτυχίες.

Ακολούθησαν διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου “2022 AIR Breakthrough Artist”, sold-out περιοδείες και εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της Αυστραλίας, εκατομμύρια streams και φυσικά μια πανέμορφη διασκευή στο “Hung Up” της Madonna που εκτόξευσε τη δημοτικότητά τους. 

Προσπαθώντας να εξελίσσονται και να επαναπροσδιορίζουν τη μουσική τους ταυτότητα, μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια της ύπαρξής τους, οι Telenova είναι ένα όνομα που θα ακουστεί πολύ στην παγκόσμια μουσική σκηνή, μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια.

​Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 2117700000
Online more.com / Fuzzclub.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης, Yoleni’s, Viva Spot Τεχνόπολης

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.