Τελευταίος μήνας λειτουργίας της Περιοδικής Έκθεσης "Σεισμός στο Μουσείο" στο ΜΓΦΙ

Τελευταίος μήνας λειτουργίας της Περιοδικής Έκθεσης "Σεισμός στο Μουσείο" στο ΜΓΦΙ

Ολοκληρώνεται την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 η Ψηφιακή Περιοδική Έκθεση "Σεισμός στο Μουσείο", στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, που δημιουργήθηκε το 2018 σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και με την επιμέλεια και υποστήριξη της  Ασφαλιστικής Εταιρείας GENERALI Hellas A.E.

Σκοπός της ήταν οι επισκέπτες να «εξερευνήσουν» τον σεισμό, και να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτό το φυσικό φαινόμενο.

Όσοι και όσες δεν έχετε ζήσει ακόμη τη μοναδική αυτή διαδραστική εμπειρία της «Σεισμικής Τράπεζας», της «Καρέκλας Εικονικής Πραγματικότητας» και των εφαρμογών «Σεισμός στην Πόλη» και «Γίνε Σεισμοειδικός»,  έχετε την ευκαιρία για λίγο ακόμη να επισκεφθείτε την Έκθεση και να μάθετε το πώς μπορείτε να προστατευθείτε όταν γίνεται σεισμός.

* Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.
* Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 – 14:30
Σάββατο και Κυριακή: 10:00-15:00
* Πληροφορίες εισιτηρίων ΕΔΩ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.