Τατιάνα Κάσσαρη | ALDILA

Τατιάνα Κάσσαρη | ALDILA

Η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει την ατομική έκθεση της Τατιάνας Κάσσαρη με τίτλο ALDILA, από τις 29 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου 2024.

Ο τίτλος ALDILA μεταφράζεται "στην άλλη πλευρά". Η έκθεση αφηγείται μια ιστορία αγάπης και λαχτάρας για ένα μέρος που ο άνθρωπος είναι σε σύνδεση με τη βαθύτερη ύπαρξη του και σε πλήρη επαφή με άλλα πεδία.
Είναι η αγάπη για κάτι που δεν μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει, μια επιθυμία που τροφοδοτεί τη λαχτάρα του ανθρώπινου πνεύματος για σύνδεση με κάτι ανώτερο. Απεικονίζει την προσπάθειά του κάθε ανθρώπου εξερευνητή να υπερβεί τον χρόνο και τον χώρο, αφήνοντας πίσω το Εγώ του και χάνοντας την ανθρώπινη μορφή να πορευτεί προ το ΦΩΣ. Η πορεία αυτή δεν είναι εύκολη, και μέχρι να τη βρει ο άνθρωπος περιστρέφεται άσκοπα κάτι που αποτυπώνεται στα ζωγραφισμένα φωτογραφικά κολλάζ. 

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογραφία κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Ρώμη. Αρχικά ασχολήθηκε με την ασπρόμαυρη φωτογραφία και πειραματίστηκε πάνω σε δάφορες τεχνικές. Συνέχισε τη φωτογραφική της πορεία και αργότερα στη ψηφιακή φωτογραφία.

Ατομικές εκθέσειςς;
2006 Πρώτη έκθεση, με τίτλο "Between"
2009 με τίτλο "Love and Death"
2018 "Abyss Illumination"

Επίσης δουλειά της έχει παρουσιάσει και στην ομαδική έκθεση "Ars en Capital" στο Grand Palais στο Παρίσι το 2012.

Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 29 Μαρτίου 20:00 

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.