Τάσος Λιακόπουλος | Μελίνα - Ελλάδα

Τάσος Λιακόπουλος | Μελίνα - Ελλάδα

Τη Μελίνα Μερκούρη, τιμάει με την τρίτη κατά σειρά ατομική έκθεσή του, ο Τάσος Λιακόπουλος. Και δεν θα μπορούσε να παρουσιαστεί αυτή η δουλειά, σε καλύτερο μέρος, από το "Σπίτι της Μελίνας", το Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη.

Η Μελίνα Μερκούρη είναι μια από τις παντοτινές αγάπες του, πάνω στην οποία δουλεύει καιρό τώρα, μια σειρά από έργα, με φόντο την αγαπημένη της και αγαπημένη του Ελλάδα.

Η έκθεση με τίτλο "Μελίνα Ελλάδα" αναμένεται να κάνει εγκαίνια στις 5 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τις 25 Μαρτίου.

Τα έργα του, τα οποία θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μεικτής τεχνικής, έχουν κυρίως σαν θέματα ήρωες, δημιουργούς, καλλιτέχνες και ανθρώπους που αγαπά και θαυμάζει. Με έναν τρόπο τους ξαναφέρνει στο φως και τους τοποθετεί σε φανταστικά τοπία, όπου το χιούμορ και η χαρά καταφέρνουν και χωράνε σε ένα κάδρο.

Ο Τάσος Λιακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οδοντιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και γλυπτική.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.