Ταξιδιάρικες ιστορίες αυτοσχεδιασμού στο Πασαλιμάνι

Ταξιδιάρικες ιστορίες αυτοσχεδιασμού στο Πασαλιμάνι

 

Λένε ότι μια εικόνα χωράει χίλιες λέξεις. Και κάθε ταξίδι χωράει χιλιάδες εικόνες. Και την Παρασκευή 29 Δεκέμβρη διεκδικούμε το βραβείο Γκίνες για τον πιο γρήγορο γύρο του κόσμου. Με μάτια κλειστά και τη φαντασία μας ελεύθερη. Το μόνο όχημα που ταξιδεύει πιο γρήγορα κι από το φως. 

Με αφετηρία το Πασαλιμάνι, η ζεστή παριζιάνικη σάλα γύρω από την κουπαστή του étage του Belle-Amie μεταμορφώνεται σε αερόστατο. Με τον συγγραφέα, ηθοποιό, σκηνοθέτη και μικρό μάγο του αυτοσχεδιασμού, Νικόλα Ανδρουλάκη, για οδηγό και συνοδηγό τις πιο κινηματογραφικές μουσικές του Κώστα Παντιώρα. 

Με τις σκέψεις, τις λέξεις, τις αναμνήσεις, τις αφιερώσεις και τις πιο ταξιδιάρικες φαντασιώσεις των καλεσμένων της βραδιάς για χάρτη, ο Νικόλας θα πλάθει για δυο ώρες μια ιστορία ζωής. Που θα μας ταξιδέψει από τη θάλασσα του Πειραιά στην άλλη άκρη του κόσμου και πάλι πίσω. Σε ένα δίωρο, τρυφερό, ξεκαρδιστικό, περιπετειώδες και συγκινητικό ταξίδι μυαλού και καρδιάς.

Οι γιορτινές γεύσεις των πιάτων του σεφ Χρήστου Τζιέρα και τα κοκτέιλ της Δώρας πίσω από το μπαρ είναι τα μόνα καύσιμα που θα χρειαστούμε. Αυτά και μεράκι. Με μάτια κλειστά και χέρια ενωμένα.