Άγριος Σπόρος για 4η χρονιά |ομάδα ΝΑΜΑ

Άγριος Σπόρος για 4η χρονιά |ομάδα ΝΑΜΑ

Συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά η πετυχημένη παράσταση της Ομάδας Νάμα Άγριος Σπόρος του Γιάννη Τσίρου, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ. 

Συνέντευξη του Τάκη Σπυριδάκη στο debop.gr

Ο «Άγριος Σπόρος» βρίσκει τρόπο να φυτρώσει παντού και σίγουρα αλλού, αλλού, αλλού. Το εξαιρετικό κείμενο του Γιάννη Τσίρου συλλαμβάνει και ανατέμνει, με πολλές δόσεις μαύρου, ακατάπαυστου χιούμορ, όλη την παθογένεια και τον εγκλωβισμό της ελληνικής σκέψης και του συνακόλουθου τρόπου ζωής.

Μια δυνατή ιστορία, γεμάτη αγωνία, ένταση, ψυχικές μεταβολές, γέλιο και συγκίνηση, που δεν αφήνει το θεατή στιγμή να ηρεμήσει. Μπροστά μας έχουμε μια καντίνα δίπλα σε μία παραλία, έναν πατέρα και μία κόρη, έναν αστυνομικό και μία εξαφάνιση. Οι αυθαιρεσία βασιλεύει, αλλά και ο πόνος, ο καθημερινός αγώνας επιβίωσης, οι ενδοοικογενειακές σχέσεις, η ζωή. Αλλά η ζωή, τη στιγμή που σου τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια και τα χάνεις όλα. Και για το έγκλημα ποιος φταίει άραγε;;; Το κράτος, η εξουσία, οι Γερμανοί ή ο κυρ- Σταύρος;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παραγωγή: Ομάδα Νάμα
Κείμενο: Γιάννης Τσίρος
Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη
Σκηνικά, Κοστούμια, Δ/νση Παραγωγής: Γιώργος Χατζηνικολάου
Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος
Μουσική & Επιμέλεια ήχου: Στέλιος Γιαννουλάκης
Φωτογραφίες: Δημήτρης Στουπάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Περίκλεια Χονδροπούλου, Κωνσταντίνος Κεσσίδης
Δημόσιες Σχέσεις/Βοηθός Παραγωγής: Μαρία Αναματερού

ΠΑΙΖΟΥΝ: Στάθης Σταμουλακάτος, Χριστίνα Μαριάννου, Ηλίας Βαλάσης

***Έξτρα παράσταση: Τρίτη 25/12 20:30
Δευτέρα 24/12 & 31/12 η παράσταση δεν θα πραγματοποιηθεί

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.