ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ Full Band Acoustic Live

ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ Full Band Acoustic Live

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ (Παναγιώτης Κυριακού), είναι Μουσικός, Ηχολήπτης, Ιδιοκτήτης της ανεξαρτητης δισκογραφικής εταιρείας Bashment Records και μέλος των Ψυχοδραμα 07.

Σαν Solo Artist, δικαιώνει επάξια τον χαρακτηρισμό του ως "Ένας από τους σημαντικότερους εν ενεργεία Hip Hop Έλληνες Καλλιτέχνες", καθώς οι Sold Out συναυλίες του, τα εκατομμύρια των Views στο επίσημο κανάλι του στο YouTube, οι εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα εγχώρια φεστιβάλ, οι συμμετοχές του σε διεθνή μουσικά φεστιβάλ, αλλά και οι ηχογραφήσεις του σε Studios του εξωτερικού το αποδεικνύουν.

Με 5 Albums, 20 Singles, πολλές συνεργασίες και μία Ταινία Μεσαίου Μήκους στο ενεργητικό του, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ βρίσκεται στην πιο ώριμη και δημιουργική φάση της έως τώρα πορείας του.

Ήδη από το 2019 προχώρησε στην δημιουργία πλήρους μπάντας ( Τύμπανα, Πλήκτρα, Κιθάρες, Μπάσο, DJ ) και έδειξε τα διαπιστευτήριά του στο Release Athens Festival το 2019, αλλά και στο Pepper Church Sessions τον περασμένο Γενάρη, δίνοντας μια άλλη διάσταση στα κομμάτια του και περνώντας το Hip Hop σε ετερόκλητα ακροατήρια.

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ με την μπάντα του, θα παρουσιάσουν ένα Acoustic Live στην σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, με ένα Setlist αποτελούμενο από όλα εκείνα τα τραγούδια που τον έχουν κατατάξει στην πρώτη γραμμή του Ελληνικού Hip Hop. 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.