Τα τραγούδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έρχονται στο CT Garden festival

Τα τραγούδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έρχονται στο CT Garden festival

.Μέχρι το φθινόπωρο του 2019 το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο έμοιαζε έρημο από ποιοτικές παραγωγές. Ύστερα, ήρθαν οι… μέλισσες. Οι «Άγριες Μέλισσες».

Η καθημερινή δραματική σειρά του AΝΤ1 πρωταγωνίστησε για τρία χρόνια στις προτιμήσεις του  τηλεοπτικού κοινού. Πολλοί έκαναν λόγο για επανεκκίνηση της ελληνικής τηλεόρασης στην ποιοτική μυθοπλασία.

Η σειρά όμως γέννησε και πολλά τραγούδια που αγαπήθηκαν από το  κοινό. Από τα ωραιότερα τραγούδια που ακούσαμε τα τελευταία χρόνια, σε μουσική Alex Sid (Αλέξανδρου Σιδηρόπουλου) και στίχους Ουρανίας Πατέλλη με τις φωνές του ίδιου του συνθέτη, της Αναστασίας Μουτσάτσου, του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, του Γιάννη Βασιλώττου, της Μαρίας Κίτσου και όχι μόνο.

Αυτά τα τραγούδια μαζί και με θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού θα ακουστούν την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο CT Garden Festival. Τραγούδια που εκπέμπουν την ευγένεια κάποιας άλλης εποχής αλλά εμπεριέχουν και το τώρα. Τραγούδια με γλυκόπικρη νοσταλγία και  εκφραστικότητα που καθηλώνουν, όπως: «Κάθε Δειλινό», «Σ’ αγάπησα», «Μάτια Κλειστά», «Κεντρί», «Κοκκινολαίμης» κ.ά.

Τη βραδιά  θα τιμήσουν με την συμμετοχή τους, καλεσμένοι- έκπληξη αλλά και αγαπημένοι ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Παίζουν οι μουσικοί:
Μαρίνα Τσοκάνη: πιάνο
Νίκος Παπαναστασίου: ακορντεόν
Παντελής Γκόκος:  μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά
Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions – Παναγιώτης Κακαράς

* ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 211 7701700, viva.gr & ct.gr
 


 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.