Τα Street Food and Tunes στο Athens Innovation Festival!

Τα Street Food and Tunes στο Athens Innovation Festival!

Tο Athens Innovation Festival (AIF) επιστρέφει φέτος για να δώσει βήμα προβολής σε καινοτόμες επιχειρήσεις και να αποτελέσει σημείο συνάντησης για το οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, φιλοξενώντας, για δεύτερη συνεχή χρονιά τους σημαντικότερους συντελεστές του.

Επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, δομές υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, μεγάλες εταιρείες, venture capitals, επιχειρηματικοί άγγελοι, εταιρίες private equity, κυβερνητικοί οργανισμοί, παραγωγικοί εταίροι και μη κυβερνητικοί φορείς θα συναντηθούν στο Ζάππειο για να παρουσιάσουν τις σημαντικότερες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές στο καινοτόμο επιχειρείν, να μοιραστούν γνώση και τεχνογνωσία και να υλοποιήσουν παραγωγικές συμπράξεις με στόχο την ανάπτυξη της δραστηριότητάς τους και την από κοινού ενδυνάμωση του οικοσυστήματος.

Και μαζί με όλα αυτά..; Ένα street food market από το deBop.gr που «καινοτόμησε» και αυτό το 2013 όταν πρώτο μίλησε για την κουλτούρα του φαγητού δρόμου με τα Street Food and Tunes του! Κάπου 50 εκδηλώσεις μετά, σας δίνουμε ραντεβού στο Ζάππειο για να δώσουμε μία γευστική και fun νότα στο φεστιβάλ με το Baba Ghanoush με τα καλύτερα φαλάφελ της πόλης, το The Big Kahuna με λαχταριστά burgers, την Taqueria Maya με burritos, tacos κι άλλες μεξικάνικες λιχουδιές και το 42 barstronomy με ευρωπαϊκά σνακς, καφέ και κοκτέηλς όπως μόνο αυτό γνωρίζει να δημιουργεί!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.