Τα Αηδονάκια «πάθανε» Halloween | Trick or Treat στο Μαρούσι!

Τα Αηδονάκια «πάθανε» Halloween | Trick or Treat στο Μαρούσι!

Για 5η χρονιά τα Αηδονάκια στο Μαρούσι υποδέχονται το παιδικό Halloween, και νέες τρομερές περιπέτειες!

Abra & Catabra Show
Haunted Castle – Το Στοιχειωμένο Kάστρο
Mystery Μansion – Η Έπαυλη του Μυστηρίου
Blinky Ghost House - Φαντασματόσπιτο του Blinky
Giant Pumpkin Garden - Η πιο μεγάλη κολοκύθα της Αθήνας είναι μόνο εδώ!
Halloween Candy Alley
Halloween Event & Δράσεις
Παιχνίδια Λούνα Παρκ για όλη την οικογένεια

Ο μύθος του Halloween επιστρέφει και φέτος στα Αηδονάκια στο Μαρούσι!

To πιο ανατρεπτικό και ευφάνταστο Trick or Treat Party έρχεται και φέτος στο αγαπημένο πάρκο οικογενειακής ψυχαγωγίας, το «Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι!

Από 1 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου τα Αηδονάκια μεταμορφώνονται σε Aidonakia Halloween!

Μεταμφιεστείτε και ελάτε να διασκεδάσετε «τρομακτικά τρομακτικά» στους ρυθμούς της γιορτής του παιδικού Halloween, με ξεναγούς το χαρωπό και καλό φάντασμα Blinky και τις φο-βε-ρές μάγισσες, Άμπρα και Κατάμπρα!

Στα 5.500 τετραγωνικά μέτρα του Πάρκου έχει στηθεί νέο τρομερό σκηνικό, «ανατριχιαστικές» δράσεις, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και νέα φανταστικά παιχνίδια με «Halloween» αισθητική!

H πιο μεγάλη κολοκύθα της Αθήνας είναι μόνο εδώ!
Παίξτε στη χώρα με τις κολοκύθες & το στοιχειωμένο δέντρο!
Ατελείωτες στιγμές δράσης, με tricks, treats & trolls θα ξυπνήσουν τον ζαβολιάρικο εαυτό σας!
Στοιχειωμένα δέντρα, κολοκύθες, ιστοί και νυχτερίδες, κεριά, μάγισσες, σκούπες, γλυκά, μία έπαυλη γεμάτο μυστήριο και το χαρωπό Φαντασματόσπιτο του Blinky θα εξάψουν την παιδική φαντασία! Οι μικροί μας φίλοι θα περάσουν από το Μαγεμένο Δάσος με το Τεράστιο Στοιχειωμένο Δένδρο, θα ανακαλύψουν όλα όσα κρύβει η πιο Μεγάλη Κολοκύθα της Αθήνας και εάν λύσουν τους γρίφους που θα τους βάλουν οι μάγισσες, Άμπρα και Κατάμπρα στo τρομερό Halloween Κάστρο, θα φωτογραφηθούν με το παιχνιδιάρικο φαντασματάκι Blinky, τη μασκώτ του Aidoanakia Halloween, μέσα στο φαντασματόσπιτο του, το Blinky's House.

Πολλά διαδραστικά παιχνίδια που εξάπτουν την παιδική φαντασία αλλά και 16 παιχνίδια κλασσικού Λούνα Παρκ για ατέλειωτη διασκέδαση! Το Aidonakia Halloween χαρίζει στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.