Τα 7α θεατρικά βραβεία κοινού του AllForFun είναι εδώ!

Τα 7α θεατρικά βραβεία κοινού του AllForFun είναι εδώ!

Το All4fun μεγαλώνει, εξελίσσεται και κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα με την πραγματοποίηση των 7ων Θεατρικών Βραβείων Κοινού στην Αίθουσα Αντιγόνη στο Θέατρο "Ελληνικός Κόσμος". Η φετινή εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου με παρουσιαστές της εκδήλωσης τον Βασίλη Παλαιολόγο και τη Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Την σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Αντώνης Morgan Κωνσταντουδάκης, την οργάνωση παραγωγής η Μαρίνα Σημαντηράκη, ενώ η πρωτότυπη μουσική είναι της Error In Persona. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τραγουδήσει η ηθοποιός Ιωάννα Λέκκα, συνοδεία του Τάσου Δερέσκου (μπουζούκι), Αλέξανδρου Μαούτσου (κιθάρα).

Όπως κάθε χρόνο θα τιμηθούν οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας (αντρικές και γυναικείες ερμηνείες, παραστάσεις και σκηνοθεσίες), ενώ θα τιμηθούν μεταξύ άλλων και τα πρόσωπα της χρονιάς για το 2018 στο All4fun, η Ελεάνα Καυκαλά και η Μαρία Πετεβή.
 
Δείτε τους 10 πρώτους σε κάθε κατηγρορία (κατά αλφαβητική σειρά) για τη θεατρική σεζόν 2018-19 εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.