«Συνθετικοί» για πρώτη φορά στο Κύτταρο!

«Συνθετικοί» για πρώτη φορά στο Κύτταρο!

Οι «Συνθετικοί», πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρας μας, από τα πρώτα δύσκολα χρόνια και τη διάλυση του γκρουπ στα 90s, έως το επικό reunion κατόπιν της αναγνώρισης και της απαίτησης του σύγχρονου κοινού (!), ήταν και παραμένουν, πρωτότυποι, αδιαπραγμάτευτοι και αληθινοί.

Ο Αποστόλης και ο Διονύσης Αυγερινός, έρχονται στο Κύτταρο, στις 29 του Σεπτέμβρη, με τις ιδιαίτερες μελωδίες τους και τους αυθεντικούς τους στίχους στη φαρέτρα, για να επιβεβαιώσουν τις ..φήμες, των μοναδικών και αξέχαστων ζωντανών εμφανίσεων τους.

Οι «Συνθετικοί» δημιουργήθηκαν από τους Αποστόλη “Λοβέρδο” Αυγερινό (στίχοι, σύνθεση, φωνή, κιθάρα), τον Διονύση Αυγερινό (σύνθεση, φωνή, πλήκτρα) και τον Δημοσθένη Τσανέτογλου (computers). Το 1990 κυκλοφόρησαν το πρώτο ομώνυμο LP “ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ”. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει ακόμα τέσσερα άλμπουμ. Σε όλα τα άλμπουμ υπάρχει η πρωτότυπη ηλεκτρονική, χορευτική (συνήθως) μουσική τους, που αποδείχθηκε με το πέρασμα των χρόνων η διαχρονικότητα της. Το κοινό τους προέρχεται από ακροατές όλων των ειδών της σύγχρονής μουσικής. Η σκηνική τους παρουσία στις συναυλίες, έχει κίνηση, ενέργεια και θεατρικότητα. Οι συναυλίες τους έχουν κάτι το αξεπέραστο. Οι στίχοι τους αναφέρονται σε θέματα που απασχολούν αληθινά τους ανθρώπους και ταυτόχρονα με τον ποιητικό χαρακτήρα τους δίνουν διεξόδους.

* Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ.
* Περισσότερες πληροφορίες: 210 8224134 – 697 764 1373 & [email protected]

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.