Συνομιλώντας με την ομάδα Robotbirds στο μουσείο Κοτσανά

Συνομιλώντας με την ομάδα Robotbirds στο μουσείο Κοτσανά

Το Μουσείο Κοτσανά ενθαρρύνει και επιβραβεύει τη δημιουργική σκέψη και τη μαθητική καινοτομία και δίνει βήμα σε ομάδες μαθητών που έχουν ξεχωρίσει και βραβευθεί σε τομείς όπως η Ρομποτική και τα Μαθηματικά να παρουσιάσουν αλλά και να μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες και το όραμά τους. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει την εκδήλωση:

Συνομιλώντας με την ομάδα Robotbirds
Είναι ο Αιγέας, ο Κωνσταντής, ο Γιώργος, ο Ιάσονας, ο Χάρης, ο Ηλίας, η Εμμανουέλα, ο Νίκος και ο Γιάννης. Είναι οι Robotbirds! Μια μικρή ομάδα ρομποτικής με μεγάλα όνειρα! Η ομάδα των νεαρών μαθητών που έφθασαν ως τη NASA θα παρουσιάσουν στο Μουσείο Κοτσανά, σε μια ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση, το  project που έχουν σχεδιάσει, με τίτλο «Πλανήτες & Δορυφόροι», για την επερχόμενη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό ρομποτικής του First Lego League 2019.

Στόχος τους είναι να έρθουν σε επαφή με παιδιά και ομάδες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εκείνους, να μοιραστούν τις ιδέες τους, τη δράση τους, την αγάπη τους και την τρέλα τους για τις επιστήμεε και -γιατί όχι- να δοκιμάσουν το πρώτο τους εγχείρημα στη ρομποτική. Θα μοιραστούν τις χαρούμενες και τις δύσκολες στιγμές της διαδρομής τους, θα δείξουν πόσα μπορεί να καταφέρει μια ομάδα και θα παρουσιάσουν το όραμα και τα νέα τους σχέδια.

* Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες
* Διάρκεια: 90'
* Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 411 0044