Synaēsthesia in Athēna

Synaēsthesia in Athēna

Η σειρά εκδηλώσεων "Synaēsthesia" θα μετατρέψει ένα ιστορικό κτήριο στην καρδιά της Αθήνας σε ένα πειραματικό χώρο για την ανάμιξη οπτικοακουστικών αισθήσεων.

Ο ορος "Synaēsthesia" ορίζει τη συγχώνευση των πέντε ανθρώπινων αισθήσεων. Αναδημιουργώντας αυτή τη φαινομενική εξαίρεση οι curators του event, μυούν το κοινο σε ενα event που περιλαμβανει ηχο, video, body performance, sculptures και aroma installations.

Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες χρησιμοποιούν διαφορετικές προσεγγίσεις σε κάθε μία από τις ανθρώπινες αισθήσεις και δημιουργούν μια multi-sensory εμπειρία.

Μετά το επιτυχημένο event series στο Βερολίνο, η collective που αποτελείται από την Eva Mikelatou, τη Laura Bestle, Veslemoy Rustad Holseter και Alexandra Koumantaki φερνουν το Synaēsthesia στην Αθήνα.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.