Συναισθησία :: Katerine Duska - REDiscover Xmas

Συναισθησία :: Katerine Duska - REDiscover Xmas

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου η σειρά συναυλιών Συναισθησία του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή παρουσιάζει τη δυναμική ερμηνεύτρια Katerine Duska, σε μία μουσική παράσταση γεμάτη χριστουγεννιάτικη λάμψη.

Με όχημα την ιδιαίτερη χροιά της και γιορτινή διάθεση, η Katerine Duska ερμηνεύει χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ρυθμικά jazz standards, δύο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα και λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος. Αγαπημένες εορταστικές μελωδίες θα γεμίσουν το Αμφιθέατρο, στο πλαίσιο μίας ξεχωριστής μουσικής παράστασης που θα αποτελέσει ένα ξεχωριστό soundtrack για τις ημέρες ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ετοιμάζοντας το νέο της album και έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το single «Άνεμος» που μοιράζεται με τον Leon of Athens, η Katerine Duska πλημμυρίζει με Better love την εορταστική ατμόσφαιρα των πρώτων Χριστουγέννων στο Μουσείο.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.