Συνάντηση του Να Μου Γελλάς με τον ποιητή Τίτο Πατρίκιο

Συνάντηση του Να Μου Γελλάς με τον ποιητή Τίτο Πατρίκιο

Οι συναντήσεις του Να Μου Γελλάς, αυτή η μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσεις ζωντανά με ανθρώπους που θαυμάζεις, συνεχίζονται. Στη συνάντηση που συμπίπτει με τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του Να Μου Γελλάς, επίσημος καλεσμένος θα είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές, ο Τίτος Πατρίκιος.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου δέκα συνδρομητές του Να Μου Γελλάς θα έχουν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν με τον σπουδαίο ποιητή γύρω από ένα τραπέζι. Μια παρέα που σκέφτεται και συνδιαλέγεται αληθινά. Μια ιδέα πρωτότυπη που ξεφεύγει από τη φόρμα της συνένετυξης, της παρουσίασης ή της ομιλίας.

Ο Τίτος Πατρίκιος επιλέγει σα θέμα για τη συζήτησή μας τη φράση «Ποίηση και πραγματικότητα». «Γιατί λέμε ότι η ποίηση είναι στα σύννεφα. Όμως από τα όνειρα τίποτα δε βγαίνει. Από την πραγματικότητα γεννιούνται τα όνειρα. Από το όνειρο δε βγαίνει η πραγματικότητα», προσθέτει.

Με τη συνάντηση αυτή το Να Μου Γελλάς κλείνει τέσσερα χρόνια. Τέσσερα χρόνια μιας ιδέας που ονειρεύεται να γίνει μια όμορφη πραγματικότητα. «Κανείς δεν ονειρεύεται μονάχος» τονίζει ο Τίτος Πατρίκιος. 

Έλα λοιπόν να ονειρευτούμε πραγματικά μαζί!

Οι δέκα συνδρομητές του Να Μου Γελλάς που θα δηλώσουν ενδιαφέρον και θα κληρωθούν να συμμετέχουν στη συνάντηση αυτή, θα πάρουν δώρο από το Να Μου Γελλάς ένα βιβλίο του Τίτου Πατρίκιου τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να τους αφιερώσει ο ίδιος.

Είναι πολύ εύκολο να ζήσεις την εμπειρία αυτή που θα θυμάσαι για πάντα. Κάνε τη συνδρομή σου στο www.namougellas.com. Δήλωσε ενδιαφέρον συμμετοχής στη συνάντηση και πολύ πιθανα θα ζήσεις το δικό σου «ήμουν και εγώ εκεί»!

Το στέκι που έχεις μαζί σου παντού, έγινε πια η παρέα σου όπου κι αν πας. Τέσσερα χρόνια ξεκινάς Να Μου Γελλάς.

Ζωντανή Συνάντηση του Να Μου Γελλάς: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, ώρα: 17:00-19:00

Καλεσμένος: Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος

Θέμα: «Ποίηση και πραγματικότητα»

Συνομιλητές : Με τον Τίτο Πατρίκιο Θα συνομιλήσουν δέκα συνδρομητές του Να Μου Γελλάς

Συντονίζει: Η Νικολέττα Λέκκα, δημιουργός του Να Μου Γελλάς

Τόπος Συνάντησης: Πλάκα, Αθήνα ή μέσω ZOOM για όποιο δεν μπορεί να παρευρεθεί ζωντανά.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.