Συμβιοκίνηση :: Εργαστήριο κίνησης σε αρμονία με τη φύση

Συμβιοκίνηση :: Εργαστήριο κίνησης σε αρμονία με τη φύση

Στις 13 Ιουνίου, πάμε μόνοι ή με παρέα στα αγαπημένα μας μέρη στη φύση ή στα μέρη που νιώθουμε κοντά με τη φύση για μία μοναδική εμπειρία! Για μιάμιση ώρα, θα ενωθούμε συναισθηματικά και συμβιωτικά, μέσα από μια κοινή κινητική εμπειρία, που θα συμβεί την ίδια ώρα σε διαφορετικά μέρη της χώρας (και του κόσμου!).

Ένα ηχητικό αρχείο θα είναι η αφετηρία! Θα σταλεί σε όλους και θα μας οδηγήσει, όπου και αν βρισκόμαστε, να χρησιμοποιήσουμε το σώμα μας ως εργαλείο επανασύνδεσης και αλληλεπίδρασης με το κόσμο: τα δέντρα, το χώμα, τα φυτά, τα νερά, την άμμο, αλλά και με τους ανθρώπους που μοιράζονται αυτή την εμπειρία σε άλλα μέρη. Ο φυσικός κόσμος θα μεταφέρει την ενέργεια όλων μας!

Στις 13 Ιουνίου στις 18.00 ώρα Ελλάδας, πήγαινε στη φύση! Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου κινητό ή άλλη συσκευή που μπορεί να διαβάζει το ηχητικό. Βάλε ακουστικά και ξεκίνα!

Ετοιμάσου να απελευθερώσεις τις αισθήσεις σου, να καθοδηγηθείς μέσα από πειραματικές κινήσεις στη φύση, να αφήσεις το σώμα σου ελεύθερο και, ακολουθώντας το ένστικτό σου, να κινηθείς. Συνδέσου και γίνε ένα με τη φύση

Διεξαγωγή και σχεδιασμός του ηχητικού: Άρια Μπουμπάκη, χορεύτρια και χορογράφος.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ:

1. Κάνε ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ στέλνοντας email στο connect@generationsymbiocene.gr με θέμα "Εγγραφή: Συμβιοκίνηση" και πες μας: ονοματεπώνυμο, ηλικία και σε ποιο μέρος θα βρίσκεσαι. Οι θέσεις είναι απεριόριστες!

2. Όταν ολοκληρωθεί, στείλε μας ένα απόσπασμα της εμπειρίας σου, Ό,ΤΙ θες: ένα βιντεάκι από τις κινήσεις σου, μία φωτογραφία του χώρου ή οτιδήποτε άλλο θες, ώστε μετά να δούμε όλα τα μέρη της φύσης όπου πήγαν διαφορετικοί άνθρωποι ταυτόχρονα και, χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους, κινήθηκαν σε αρμονία.

---

Η συμβιοκίνηση είναι η τέχνη της κίνησης σε αρμονία με τη ζωή. Αφορά τη συναισθηματική σύνδεση με τις δυνάμεις της ζωής, εσωτερικές και εξωτερικές, δηλαδή μέσα και έξω από το σώμα μας.

---

To πρόγραμμα Generation Symbiocene υποστηρίζεται από το START - Create Cultural Change, ένα πρόγραμμα του Robert Bosch Stiftung, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Goethe-Institut Thessaloniki και την Ομοσπονδιακή Ένωση Κοινωνικοπολιτιστικών Κέντρων, και υποστηρίζεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.