Συγκέντρωση βοήθειας για το καταφύγιο αδέσποτων Νίκαιας: ο Μάγκας συναντά τον Ηρακλή

Συγκέντρωση βοήθειας για το καταφύγιο αδέσποτων Νίκαιας: ο Μάγκας συναντά τον Ηρακλή

Ο Μάγκας συναντά τον Ηρακλή από τα «Φοβισμένα Αδεσποτάκια» στη Νίκαια. η δραστήρια οργάνωση φριντίδας και περίθαλψης ζώων Φοβισμένα Αδεσποτάκια-Neapoli's Stray Tails σε συνεργασία με το Kids Theater θα βρίσκεται στο Κηποθέατρο της Νίκαιας την Πέμπτη 11 Ιουλίου για να μας μιλήσει για τα αδεσποτάκια, μετά την παράσταση του Μάγκα.

Στο θεατρο θα λειτουργεί χώρος όπου, όσες και όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να προσφέρετε απαραίτητα είδη για τη λειτουργία του καταφυγίου αδέσποτων όπως:

-παλιά χαλιά, κουβέρτες, σεντόνια
-παλιές κατσαρόλες, τηγάνια, μπολ
-τσουγκράνες
-αμπούλες αποπαρασίτωσης 
-λουριά και αξεσουάρ ζώων που δεν χρειάζεστε
-κονσέρβες και ξηρά τροφή

Οι θεατές, και κυρίως τα παιδιά, θα μάθουν για τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν για τη φιλοξενία των αδέσποτων φίλων μας και τι μπορούμε να κάνουμε-έστω κάτι ελάχιστο-για να βοηθήσουμε το έργο της Οργάνωσης «Φοβισμένα Αδεσποτάκια-Neapoli's Stray Tails».

Μαζί μας θα είναι ο Ηρακλής, ένας καλοκάγαθος σκυλάκος του καταφυγίου που θα...συναντήσει τον Μάγκα.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.