S.W.I.M. aka Someone Who Isn't Me

S.W.I.M. aka Someone Who Isn't Me

Οι Someone Who Isn't Me έρχονται στο six d.o.g.s. για το πιο κουλ live λίγο πριν κλείσει η φετινή χρονιά. Η Μαριλένα Ορφανού στα synths και στην σύνθεση των κομματιών, η Μαρία Χατζάκου στα drums και η Τζίνα Δημακοπούλου στην κιθάρα ενώνονται στο μουσικό πρότζεκτ S.W.I.M. με αναλογικό ήχο, toy synths, χαωτικές κιθάρες, γυναικεία φωνητικά και off beat μελωδίες. 

Οι S.W.I.M., γνωστές από το single με το ομώνυμο βίντεο-ταινία μικρού μήκους “Gomenaki", θα μας παρουσιάσουν το πρώτο τους ολοκληρωμένο album με τίτλο "DANCE WITH YOU", το οποίο κυκλοφόρησε φέτος τον Φεβρουάριο. Μετρούν εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ, αλλά η δημιουργικότητά τους δεν εξαντλείται εκεί, καθώς δραστηριοποιούνται και στη δημιουργία θεατρικών αλλά και κινηματογραφικών soundtracks.

Όπως λέει και ο τίτλος του album, στο six d.o.g.s. θα χορέψουμε, θα ερωτευτούμε και θα απολαύσουμε τη μουσική μιας σπάνιας all female μπάντας σε μια συναυλία-πάρτι λίγο πριν τις γιορτές.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.