Σβήσε το φως! | για 3η χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής

Σβήσε το φως!  | για 3η χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής

Η πολυαγαπημένη ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ μάς καλεί και φέτος, για τρίτη χρονιά, να πλησιάσουμε με θάρρος −και να γνωρίσουμε− όλα όσα μας φοβίζουν, σε μια ευφάνταστη μουσικοθεατρική παράσταση, γεμάτη περιπέτεια, σασπένς, ατμόσφαιρα και χιούμορ.

Ήρωας της παράστασης, ο Μάξιμος, ένας πραγματικός φοβητσιάρης που φοβάται ακόμα και τη σκιά του. Όταν πέφτει η νύχτα, η φαντασία του καλπάζει και το καθετί μοιάζει με πραγματικό τέρας. Γι’ αυτό και έχει πάντα όλα τα φώτα αναμμένα και φροντίζει ώστε να μη μένει ούτε μια γωνία σκοτεινή στο σπίτι του. Ώσπου, μια μέρα, ένας επίμονος ήχος θα τον οδηγήσει σε έναν κόσμο όπου όλες οι φοβίες του ενσαρκώνονται με μοναδικό τρόπο και εκείνος θα κληθεί να τις αντιμετωπίσει. Τι γίνεται όμως όταν καταλαβαίνει ότι σε αυτόν τον κόσμο ο μόνος δυνατός είναι ο ίδιος και ότι όλοι εκεί χρειάζονται τη βοήθειά του; Και ότι πρόκειται για έναν κόσμο τόσο υπέροχα αστείο και τόσο φανταστικά αλλόκοτο, που ακόμα και οι ίδιοι οι θεατές θα τον παρακαλούν να… ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ;

Ένα έργο που, με έναν μοναδικό και χαρούμενο τρόπο, αλλά και με ένα πολυμήχανο σκηνικό με φωτισμούς, σκιές και χρώμα, εξάπτει κάθε φαντασία και αποδεικνύει με τον πιο απλό τρόπο ότι όταν σβήνει το φως… ίσως και να μην είναι όλα δα και τόσο τρομερά όσο νομίζουμε.

ΚΕΙΜΕΝΟ / ΜΟΥΣΙΚΗ / ΣΤΙΧΟΙ:  Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / ΣΚΗΝΙΚΑ: Γκάυ Στεφάνου
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Όλγα Μπρούμα
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ: Θάνος Δασκαλόπουλος
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Δήμητρα Μιχαλοπούλου (Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια)
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Ηλέκτρα Κομνηνίδου
ΒΟΗΘΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Μαρία Ξυδάκη
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ / ΜΙΞΗ: Γιώργος Ζιώτας
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ: Κώστας Θεοχάρης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Γιάννης Σταθόπουλος
ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: Ελισσαίος Βλάχος, Βαγγέλης Πιτσιλός

* Πρόγραμμα παραστάσεων:
Κάθε Κυριακή στις 15:30 (εκτός από την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022)
* Στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης
* ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Φυσικά σημεία: Ticketservices, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Δε-Πα, 9:00 – 17:00, Σα 10:00 – 14:00
* Ηλεκτρονικές αγορές εδώ. Τηλεφωνικές αγορές 210 72 34 567
* Πληροφορίες την ημέρα των προγραμμάτων στο 210 72 82 554


 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.