Summer Camp Τέχνης και Τεχνολογίας για τους μικρούς μας φίλους

Summer Camp Τέχνης και Τεχνολογίας για τους μικρούς μας φίλους

Η ελληνοαμερικανική Ένωση προσκαλεί τους μικρούς της φίλους, ηλικίας 6-12 ετών, σε ένα αξέχαστο πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης με Τέχνη και Τεχνολογία. Στόχος είναι η ανάπτυξη των ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων κάθε μικρού κατασκηνωτή της πόλης, μέσα από βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του. 

Εξειδικευμένοι, έμπειροι παιδαγωγοί χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία για να ενθαρρύνουν τα ταλέντα και τις ικανότητες κάθε παιδιού, έτσι ώστε να αναπτύξει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την κοινωνικότητα του.

Οι δράσεις μας:
Εργαστήρι Μουσικής-Κίνησης-Χορού

Kids Yoga
Θεατρικό παιχνίδι
Steam Robotics-Steam Unplugged
Εικαστικά/Κατασκευές/Χειροτεχνία
Κινηματογραφικό εργαστήριο-Movie Lab
Παίζουμε "Αγγλικά"*
Κουκλοθέατρο

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης χώρο και χρόνο για ελεύθερο παιχνίδι, παρακολούθηση ταινιών και συζήτηση, γωνιές φιλαναγνωσίας και πειραματισμό με επιστήμες και τέχνες.

Το Summer Camp της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρει:

Ευέλικτες ώρες προσέλευσης (από τις 08:00 έως τις 09:00 π.μ.) και αποχώρησης (από τις 17:00 έως τις 18:00 μ.μ.)
Δεκατιανό (Φρούτα, σάντουιτς, μπισκότα, χυμό)
Υλικά και εξοπλισμό για κάθε δραστηριότητα
Χρήση των χώρων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (γκαλερί, τάξεις, αμφιθέατρο, βιβλιοθήκη κ.α.)
Ασφαλές περιβάλλον

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2103680083, 2103680019 & 2103680023 (10:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ.) ή στείλτε εmail στο [email protected].

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

Στο Summer Camp της ΕΑΕ κύρια γλώσσα θα είναι η Ελληνική

Οι θεματικές ενότητες του Summer Camp:

Εβδομάδα 1η (από 17 έως 21/06/2024) Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου!
Πώς νιώθω σήμερα; Ανακαλύπτω τον κόσμο και τον θησαυρό που κρύβω μέσα μου ξετυλίγοντας το κουβάρι των συναισθημάτων μου. Σε μια παλέτα χρωμάτων, εσύ ποιο χρώμα θα διάλεγες;

Εβδομάδα 2η (από 24 έως 28/06/2024): Μπαίνοντας στα παπούτσια των άλλων.
Σε έναν κόσμο γεμάτο αντιφάσεις και διαφορές, πώς χωράμε όλοι μαζί; Αναγνωρίζω και αγαπώ τον εαυτό μου μέσα από τους άλλους. Ένα ταξίδι σε πολιτισμούς και κουλτούρες λαών από όλο τον κόσμο.

Εβδομάδα 3η (από 01 έως 05/07/2024): Τι παί-ζει στη φύση;
Φτιάχνουμε τη βαλίτσα του εξερευνητή και ξεκινάμε να ανακαλύψουμε το μαγικό κόσμο της βιοσφαίρας. Τι μυστικά μας ψιθυρίζουν τα δέντρα; Ποια κόλπα έχουν βρει τα ζώα για να επιβιώσουν από τους παγωμένους πόλους ως τις καυτές ερήμους και από την κορυφή του Έβερεστ ως τις ωκεάνιες αβύσσους;

Εβδομάδα 4η (από 08 έως 12/07/2024): Έχω ένα μυστ-οίκο!
Πώς συνυπάρχουν όλα τα ζωντανά πλάσματα; Πώς δημιουργείται και μοιράζεται η τροφή και πώς ανακυκλώνεται η ύλη; Υπάρχει στη φύση ανταγωνισμός, συνεργασία, αλληλεγγύη, μετανάστευση, παιχνίδι;

Εβδομάδα 5η (από 15 έως 19/07/2024); Πώς είναι να αγγίζεις ένα αστέρι;
Αφήνουμε τη Γη και ταξιδεύουμε στο διάστημα με όχημα την επιστήμη, την τεχνολογία αλλά και τη φαντασία μας.

Εβδομάδα 6η (από 22 έως 26/97/2024): Άνθρωπος και Γη, για πάντα μαζί!
Υπάρχει και άλλο αποτύπωμα εκτός από αυτό που αφήνουν τα δάχτυλα και οι πατούσες μας; Πώς θα "βγάλουμε τη Γη από το φούρνο"; Αρκεί η ανακύκλωση για να μειώσουμε τα σκουπίδια μας; Μια εβδομάδα αφιερωμένη στη νέα διασημότητα, τη βιωσιμότητα!

 

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.