ΣΤΙΧΟΙΜΑ 20 years Anniversary στο Piraeus 117 Academy!

ΣΤΙΧΟΙΜΑ 20 years Anniversary στο Piraeus 117 Academy!

Τα εισιτήρια για τη συναυλία των Στίχοιμα το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Piraeus Academy, έχουν πλέον εξαντληθεί και δε θα διατίθενται στον χώρο της συναυλίας. 
Οι Στίχοιμα σας ευχαριστούν όλους για την αγάπη και τη στήριξη!
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00 και η συναυλία ξεκινάει στις 21:00.
Μαζί τους οι Κύκλωμα - Ταμπούρο Μπότα - Λόγος Τιμής.

Το Αθηναϊκό συγκρότημα γιορτάζει τις δύο δεκαετίες μουσικής και συναυλιακής παρουσίας του και έναν χρόνο από την κυκλοφορία του τελευταίου τους δίσκου με τίτλο «Θάλασσα».

Οι Στίχοιμα ιδρυθήκαν το 1999. Εκείνο το βραδύ που ένα εφηβικό όνειρο πήρε σάρκα και οστά κανείς δεν είχε στο νου του πόσο μακρινό ταξίδι θα εξελίσσονταν το συγκεκριμένο για τα μέλη του συγκροτήματος.

Με 5 δίσκους παρακαταθήκη και εκατοντάδες συναυλίες στο ενεργητικό τους οι Στίχοιμα στις 21 Δεκεμβρίου γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους στο Piraeus Academy, με παλαιά και νεότερα τραγούδια που αγαπήθηκαν από τον κόσμο.

Μαζί τους οι Κύκλωμα - Ταμπούρο Μπότα - Λόγος Τιμής.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.