Στην Πιρουλίτα Με Αγάπη | Υπό Γεωργίου Αναµατερού

Στην Πιρουλίτα Με Αγάπη | Υπό Γεωργίου Αναµατερού

Ο Γιώργος Αναματερός, ο jazz κωμικός με την καλά κρυμμένη μελαγχολική πλευρά, επισκέπτεται για άλλη μια φορά το μέρος που τού ταιριάζει γάντι, το "Booze Cooperativa".

Στην ανατρεπτική του μουσική παράσταση τον συνοδεύει μια ονειρική ομάδα αγαπημένων του συνενόχων: o Πρίαμος Μωράκης (κιθάρα), ο Περικλής Τριβόλης (κοντραμπάσσο), ο Γιώργος Θωμόπουλος (τρομπέττα), ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος (ντραμς), καθώς και η νεαρά και εξαιρετικώς ταλαντούχα Μόνικα Καμπασελέ (φωνή).

Μεταξύ των originals που θα ακουσθούν, οι σκληροπυρηνικοί fans τοῦ Anamateur θα αναγνωρίσουν τα "Never trust a female politician (when it comes to promises of love)", "On friendly terms (let me give you that kiss)", "I will always be your new toy (at least I will try)".

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.