Στέλιος Σαλβαδόρ Μωρά στη Φωτιά live στο Κύτταρο!

Στέλιος Σαλβαδόρ Μωρά στη Φωτιά live στο Κύτταρο!

Η μπάντα μύθος της ανεξάρτητης ροκ σκηνής 230 μέρες μετά το πανδαιμόνιο του περασμένου Απρίλη «χτυπάει» ξανά το τελευταίο Σάββατο του Νοέμβρη και πυροδοτεί βόμβες, γεμάτες αδρεναλίνη και συναίσθημα και ενώνει φωνές γροθιές ψυχές, σαν ένα τραγούδι...

Ετοιμαστείτε για... «Μανιφέστο», «Κάτω στην Πόλη», «Παυσίπονο», «Υποσχέσεις», «Third Uncle», «Σκυλίσια Μέρα», «Βαβυλωνία», «Θεατρίνοι», «Funk Πάθη», «Παπαγάλος», «Ηρωίνη», «Χαμαιλέον», «Εμβατήριο πένθιμο και κατακόρυφο», «Το Παιχνίδι», «Σαλονίκη», «Μοιραίο Καραβάνι», «Αδέρφια στην Κόλαση», «Δον Κιχώτες», «Η φωλιά του Κούκου», «Διλήμματα», «Αποτυχημένο παιδί», «Είδωλα», «Γκρίζο Background», «Αδρεναλίνη» και πολλά μα πολλά άλλα.

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ, τα Μωρά στη Φωτιά, ποτέ δεν κατάφεραν και δε θα μάθουν ποτέ να κάνουν δημόσιες σχέσεις. Δεν έχουν μάνατζερ, δεν έχουν χορηγούς, δεν προβάλονται απο τα Μ.Μ.Ε... Τα Μωρα στη Φωτιά ξέρουν μόνο να κάνουν λυτρωτικές ζωντανές εμφανίσεις και να στα λένε πρόσωπο με πρόσωπο πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Μακριά από την Αθήνα μια ζωή και τα παντός τύπου κέντρα αποφάσεων και επιλογών, κατεβαίνουν «Κάτω στην Πόλη» και κάνουν «αντάρτικα» Hit & Run Live που αποτυπώνονται στην καρδιά σου
και τα κουβαλάς μέσα σου για πάντα.

Αυτό είναι τα Μωρά στη Φωτιά στις 26 Νοεμβρίου, έρχονται στην Αθήνα.
Τα υπόλοιπα, στην αρένα του Κυττάρου.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.