Σταύρος Σαλαμπασόπουλος :: από τον Sinatra ως τον Χατζιδάκι

Σταύρος Σαλαμπασόπουλος :: από τον Sinatra ως τον Χατζιδάκι

Μετά τις 13 υπερ-πετυχημένες εμφανίσεις του στο φιλόξενο Athenaeum Κελάρι στο Θησείο (αρχές Νοεμβρίου - τέλη Φεβρουαρίου), την εντυπωσιακή συμμετοχή του στο μεγάλο αφιέρωμα στο συνθέτη Γιώργο Μουζάκη (5/3 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), και 2 βραδιές στη μουσική σκηνή Σφίγγα τον Απρίλιο, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος επιστρέφει στο Κελάρι, με 2 ακόμη παραστάσεις του “Come Prima”, τις Παρασκευές 10 & 17 Μαϊου. Στο πιάνο τον συνοδεύει, και σε αυτόν το νέο κύκλο, ο μαέστρος Γιώργος Τσοκάνης. 

Από τον Φρανκ Σινάτρα στον Αντρέα Μποτσέλι, τον Ζακ Μπρελ και τον Έρος Ραμαζότι, τις αγαπημένες ιταλικές καντσονέτες του Μάριο Λάντσα αλλά και γνωστά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Μουζάκης, Πλέσσας, Ξαρχάκος), μέχρι και ερμηνείες-έκπληξη, το Come Prima είναι ένα προγράμμα αξιώσεων που μας ταξιδεύει νοερά στο λαμπερό παρελθόν της ελληνικής μουσικής, αλλά και τις μεγάλες σκηνές της Αμερικής και της Ευρώπης.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.