Σταύρος Ξαρχάκος :: 5 λαϊκές μορφές με τρόπο ερωτικό

Σταύρος Ξαρχάκος ::  5 λαϊκές μορφές με τρόπο ερωτικό

Συνεχίζοντας τoν επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων, επαναπρογραμματίζονται οι αναβληθείσες συναυλίες του Σταύρου Ξαρχάκου «5 Λαϊκές  Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 9, 16, 23 και 30 Μαΐου, στην κεντρική σκηνή του Gazarte.

Η παράσταση-αφιέρωμα στα σπουδαία μουσικά έργα του Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Μάρκου Βαμβακάρη και Σταύρου Ξαρχάκου, ξεκίνησε το συγκλονιστικό ταξίδι της στον εορτασμό των δέκα χρόνων λειτουργίας του Μουσείου της Ακρόπολης, όπου και αποθεώθηκε από το κοινό, και συνεχίστηκε με μία μεγαλειώδη και sold out συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. 

Από τον περασμένο Νοέμβριο, έχοντας λάβει διθυραμβικές κριτικές και τρεις παρατάσεις παραστάσεων, συνεχίζει στην κεντρική σκηνή του Gazarte, με βραδιές ξεχωριστές, που εξυμνούνται από τους θεατές και γράφουν ιστορία!

Την επταμελή ορχήστρα απαρτίζουν οι διακεκριμένοι μουσικοί :

Νεοκλής Nεοφυτίδης (πιάνο)

 Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν)

 Αλέξανδρος Καψοκαβάδης (κλασική κιθάρα, νυκτά έγχορδα)

Γιώργος Λιμάκης (κιθάρα)

 Αντώνης Τζίκας (κοντραμπάσο)

Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι , μπαγλαμάς, τζουράς)

Δημήτρης Ρέππας (μπουζούκι , μπαγλαμάς, τζουράς)

Τα εισιτήρια των θεατών που ήταν αγορασμένα για τις 14 Μαρτίου θα μεταφερθούν αυτόματα για τις 9 Μαΐου, ενώ τα αγορασμένα εισιτήρια για τις 21 Μαρτίου θα μεταφερθούν αυτόματα για την παράσταση στις 16 Μαΐου.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.