ΑΝΑΒΟΛΗ | Stand Up Comedy by Gabriel Iglesias | Beyond The Fluffy Tour

ΑΝΑΒΟΛΗ | Stand Up Comedy by Gabriel Iglesias | Beyond The Fluffy Tour

Ο παγκοσμίου φήμης και ένας από τους πιο επιτυχημένους stand up κωμικούς της δεκαετίας που διανύουμε σε ολόκληρο τον κόσμο, Gabriel Iglesias aka Fluffy, έρχεται στην Αθήνα στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του «Beyond The Fluffy Tour».

Κωμικός, ηθοποιός και παραγωγός, ο Gabriel Iglesias είναι μία από τις σημαντικότερες και κορυφαίες μορφές στο χώρο του stand up με συνεχόμενα sold out ανά τον κόσμο, την μεγαλύτερη απήχηση σε όλα τα κοινωνικά μέσα με περισσότερους από 15 εκατομμύρια θαυμαστές αλλά και έχοντας συγκεντρώσει 412 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέχρι σήμερα.

Εξαιρετικά ταλαντούχος, αυθόρμητος και αρκετά παθιασμένος πάνω στην σκηνή, ο Iglesias ξεχωρίζει για το μοναδικό, εκφραστικό και ζωηρό στυλ κωμωδίας που εμπεριέχει αφηγήσεις, παρωδίες, χαρακτήρες και ηχητικά εφέ φιλτραρισμένα μέσα από τις προσωπικές του εμπειρίες. Το 2018 συμπεριλήφθηκε στο «Top 40 Comedy Players» του The Hollywood Reporter δίπλα στους γίγαντες της κωμωδίας Jerry Seinfeld, Chris Rock και Lorne Michaels. Ο σπουδαίος κωμικός είχε επίσης την ξεχωριστή τιμή να είναι ένας από τους λίγους με ρόλο headliner που κατάφεραν να κάνουν sell out το Madison Square Garden στην Νέα Υόρκη, το Staples Center στο Λος Άντζελες και το Opera House του Σίδνεϊ στην Αυστραλία.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.