Solmeister acoustic feat. WNC

Solmeister acoustic feat. WNC

Ο αιώνιος έφηβος Solmeister επιστρέφει, στο πιο δύσκολο καλοκαίρι και ταυτόχρονα την πιο γόνιμη φάση της μέχρι στιγμής πορείας του.

Με το “Cool Kids Never Die” του 2016 να έχει σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά εφήβων, “Το Χάρτινο Βασίλειο” του 2019, ως μία πολυδιάστατη ροκ όπερα, να τον βρίσκει σε μία βαθιά σκεπτόμενη διαδικασία, διαφοροποίησης και πειραματισμού, και τον ίδιο αυτή την στιγμή να αναμοχλεύει και πάλι τις emo ρίζες του, σχεδιάζοντας την κυκλοφορία του νέου, επερχόμενου πονήματός του “Τα Λέμε Στην Κόλαση”, ο Solmeister μοιάζει να βρίσκεται σε παροξυσμό έμπνευσης και δημιουργίας, συνυπογράφοντας στιχουργικά, μουσικά και σε επίπεδο παραγωγής και τα τραγούδια του πολυσυζητημένου crew WNC (Wednesday Night Cypher) που επίσης μοιάζει να διανύει την καλύτερη φάση του μέχρι σήμερα.

Σε ένα ξεχωριστό μουσικό show, με την συνοδεία ακουστικών, ηλεκτρικών και άλλων οργάνων και φωνών, ο Solmeister εμφανίζεται ζωντανά σε μια ιδιαίτερη –αν μη τι άλλο- συγκυρία, την Δευτέρα 24 Αυγούστου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, για ένα tribute στα όσα συνέβησαν, μια ωδή στα όσα συμβαίνουν και μια ενδοσκοπική ματιά στα όσα πρόκειται να συμβούν.

Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον συναντιούνται στην πιο ιδιότροπη –μα όχι δύστροπη- συναυλιακή στιγμή του αγαπημένου “Πρίγκηπα” μικρών και μεγάλων, που υπόσχεται ένα και μόνο: Να σας μείνει αξέχαστη.

Μήνυμα του καλλιτέχνη προς το κοινό:

“Είναι σα να μην πέρασε ούτε μια μέρα... Μα έχει περάσει καιρός!

Τόσους μήνες και τόσες συζητήσεις για το πόσο μας έχει λείψει η εμπειρία ενός live μετά, επιτέλους μπορούμε επισήμως να σας επιβεβαιώσουμε πως τίποτα δε μπορεί να σας κρατήσει μακριά μας και δε θα γλυτώσετε από εμάς έτσι εύκολα!

Ο καιρός της καραντίνας, μας πίεσε, μας έκλεισε μέσα και μας ανάγκασε να αντιμετωπίσουμε μερικούς από τους βαθύτερους φόβους μας, αλλά η διέξοδος που διαλέξαμε ήταν η δημιουργική, η μόνη που ξέραμε. Έτσι, από το διάλειμμα που είχα τάξει στον εαυτό μου πως θα έπαιρνα μετά το Χάρτινο Βασίλειο, βρέθηκα πιο εμπνευσμένος από ποτέ να γράφω έναν νέο δίσκο και απλά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας μερικά από τα κομμάτια του, μαζί με όλα τα αγαπημένα μας από το CKND και το ΧΒ και φυσικά παρέα με το WNC σε ένα πάρα πολύ ρομαντικό acoustic σκηνικό με γεύση από MTV Unplugged!”

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ:

Παρακαλούνται οι θεατές ΑμΕΑ με αμαξίδιο να δεσμεύουν θέσεις στο διάζωμα Γ1 το οποίο έχει ειδική διαμόρφωση για εύκολη πρόσβαση.

Σε αντίθεση με κάθε άλλη παρόμοια συναυλία του παρελθόντος, οι υγειονομικές οδηγίες και οι συμβουλές των ειδικών για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19 μας φέρνουν στην θέση να ΜΗΝ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε παρά μόνο αν ακολουθήσετε ευλαβικά τις παρακάτω οδηγίες.

• Θα υπάρξουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ θέσεις καθήμενων για την συγκεκριμένη συναυλία. Οι συναυλίες ορθίων απαγορεύονται μετά από κυβερνητική απόφαση, για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19. Οποιαδήποτε παράβαση των σχετικών όρων μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε πρόωρη διακοπή της συναυλίας.

• Προτείνουμε να αποφευχθεί η περισσότερο έγκαιρη απ’ όσο χρειάζεται προσέλευση (οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30), μιας που είναι αφενός άσκοπή (μιας που οι θέσεις είναι αριθμημένες, άρα και προκαθορισμένες, οπότε η πιο έγκαιρη είσοδος στον χώρο δεν σας εξασφαλίζει καλύτερη θέση) και αφετέρου εγκυμονεί υγειονομικούς κινδύνους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

• Οι τιμές που αναφέρονται στον τιμοκατάλογο του συστήματος της viva είναι τιμές μονάδας. Οπότε πχ ένα group 2 εισιτηρίων στο διάζωμα Α κοστίζει 15Χ2=30 ευρώ.

• Σε αντίθεση με τις προηγούμενες συναυλίες του ίδιου καλλιτέχνη, αυτή την φορά ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί meet & greet μετά την λήξη της, λόγω της αναγκαιότητας τήρησης των μέτρων, για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας και την έγκαιρη αποχώρησή σας από τον χώρο μετά το πέρας της συναυλίας.

• Μπορεί να γίνει χρήση των εισιτηρίων της ακυρωμένης συναυλίας των WNC στο Gagarin 205, την Μεγάλη Τετάρτη, ΜΟΝΟ στο διάζωμα Δ που περιλαμβάνει εισιτήρια αξίας 10 ευρώ. Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τα εισιτήριά σας με αυτόν τον τρόπο, στείλτε  e-mail στο 3plabgr@gmail.com, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου. Σε περίπτωση που η 31/7 παρέλθει και δεν έχετε εκδηλώσει πρόθεση χρήσης των εισιτηρίων με αυτόν τον τρόπο, δεν χάνετε τα χρήματά σας, αλλά θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για την αμέσως επόμενη συναυλία του fam, μετά από σχετική ανακοίνωση. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία.

• Merchandise του καλλιτέχνη θα πωλείται στην είσοδο της Τεχνόπολης από την οδό Ιάκχου.

• Μείνετε συντονισμένοι για επιπλέον οδηγίες που τυχόν προκύψουν καθώς η κατάσταση αλλάζει καθημερινά και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την άνεση και την ασφάλειά σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του.
Την ημέρα της συναυλίας δεν θα λειτουργούν ταμεία.
Τα εισιτήρια αγοράζονται ως μονά, group των 2 και group των 4 (οδηγίες αγοράς στο πλάνο). Παρακαλούμε για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της συναυλίας, οι πελάτες να προσέλθουν με τα εισιτήρια τους εκτυπωμένα, ή σε ηλεκτρονική μορφή με το barcode σε εμφανή θέση.

Η χρήση μη ιατρικης μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της συναυλίας.

Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.Η είσοδος πραγματοποιείται από τις οδούς Ιάκχου (διαζώματα Β & Δ και τραπέζια) και Περσεφόνης (διαζώματα Α, Γ1 & Γ2 και θέσεις ΑμεΑ)

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.