«Σιμιγδαλένιος» | 30 χρόνια έκδοσης του βιβλίου

«Σιμιγδαλένιος» | 30 χρόνια έκδοσης του βιβλίου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την πρώτη έκδοση και έπειτα από 85 παραγωγές, «Ο Σιμιγδαλένιος», το θεατρικό έργο του Αλέξανδρου Αδαμόπουλου, έρχεται στο Βιβλιοπωλείο Μονόκλ το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, ώρα 13.00  για να μας τιμήσει και να τον τιμήσουμε.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Αλέξανδρος Αδαμόπουλος θα μοιραστεί με τους αναγνώστες του Βιβλιοπωλείου, άγνωστες ιστορίες από την τριαντάχρονη πορεία του έργου του και οι ηθοποιοί Κώστας Βασαρδάνης και Αντρέας Μαντάς θα διαβάσουν αποσπάσματα.

Ο ίδιος ο συγγραφέας έχει πει ότι ο Σιμιγδαλένιος δεν είναι έργο μόνο παιδικό. Είν’ ένα παραμύθι που διαβάζεται με ανοιχτή καρδιά. Για μικρούς ή για μεγάλους; Ψευτοδίλημμα. Απευθύνεται σε παιδιά αλλά και στο παιδί που κρύβουμε όλοι μέσα μας. 

* Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο του Βιβλιοπωλείου.
* Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από την covid 19.

 

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.