ΑΝΑΒΟΛΗ | Σεμινάρια Φωτογραφίας στην γκαλερί Luminous Eye | Βασίλης Γεροντάκος - Παύλος Παυλίδης

ΑΝΑΒΟΛΗ | Σεμινάρια Φωτογραφίας στην γκαλερί Luminous Eye | Βασίλης Γεροντάκος - Παύλος Παυλίδης

Στo πλαίσιo των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων που θα φιλοξενήσει φέτος ο καινούριος χώρος τέχνης Luminous Eye, οι φωτογράφοι Βασίλης Γεροντάκος και Παύλος Παυλίδης θα παρουσιάσουν ξεχωριστά τα σεμινάρια που θα παραδώσουν τη χρονιά 2019-2020. Αναλυτικότερα:

Βασίλης Γεροντάκος - Εργαστήριο Δημιουργικής Φωτογραφίας
Στο σεμινάριο αυτό οι σπουδαστές θα αποκτήσουν τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις που αφορούν τη λήψη και την επεξεργασία φωτογραφιών με την εκμάθηση των προγραμμάτων Lightroom και Photoshop. Επιπλέον θα εξοικειωθούν με την αισθητική σημαντικών φωτογράφων που επηρέασαν τη δυναμική εξέλιξη της φωτογραφίας. Στόχος του σεμιναρίου είναι η καλλιέργεια του βλέμματος, η διεύρυνση της οπτικής, η εδραίωση της τεχνικής ικανότητας και η ανάπτυξη προσωπικής ματιάς.
* Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα υπάρξουν φωτογραφικές εξορμήσεις, εκδρομές, ένα φωτογραφικό ταξίδι στο εξωτερικό και επισκέψεις σε χώρους τέχνης που κρίνονται ενδιαφέροντες.
* Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με μία ομαδική έκθεση σε κεντρικό εκθεσιακό χώρο της Αθήνας.
* Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται από 14 Οκτωβρίου μέχρι 25 Μαϊου κάθε Δευτέρα (18:00 - 20:00).
* Πληροφορίες -Εγγραφές: Ε.: wassily.ge@gmail.com | Τ.: 694 6772 461
* Παρουσίαση - πρώτη γνωριμία: Παρασκευή 4 Οκτωβρίου (20:00 - 22:00) | Είσοδος ελεύθερη

Παύλος Παυλίδης: Η γοητεία της καθημερινής φωτογραφίας
Mια διαφορετική προσέγγιση της καθημερινότητάς μας και μια πρόταση για το πως μπορούμε να την μεταμορφώσουμε μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας. Τα εργαστήρια απευθύνονται σε φωτογράφους κάθε επιπέδου. Εντελώς αρχάριους και προχωρημένους. Σε όσους δεν θέλουν να κινούνται απλά, αλλά παρατηρούν και κοντοστέκονται μπροστά στα άπειρα μικρά και μεγάλα που μας περιτριγυρίζουν. Σε αυτούς που αγαπούν την εξερεύνηση και θέλουν να αναδείξουν και να αποτυπώσουν πτυχές της καθημερινής τους πραγματικότητας μέσα από την γοητευτική φωτογραφική διαδικασία με την βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας.
* Παρουσίαση - πρώτη γνωριμία: Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 20:30 - 22:30 | Είσοδος Ελεύθερη
* Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη και θα ξεκινήσουν στις 17 Οκτωβρίου.
*
Περισσότερες πληροφορίες: pavlos@luminouseye.net

Φωτογραφίες εξωφύλλου (από αριστερά προς τα δεξιά): Βασίλης Γεροντάκος - Παύλος Παυλίδης
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.