«Σεισμός» στο Μουσείο Γουλανδρή | Νέα περιοδική έκθεση

«Σεισμός» στο Μουσείο Γουλανδρή | Νέα περιοδική έκθεση

Εικονική πραγματικότητα, νέες τεχνολογίες, βιωματικά εκθέματα και διαδραστικές εφαρμογές, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν oι επισκέπτες της ψηφιακής έκθεσης «Σεισμός στο Μουσείο», που ξεκίνησε στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή έκθεση για το φαινόμενο του σεισμού, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Σκοπός της είναι, οι επισκέπτες να «εξερευνήσουν» τον σεισμό, να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να προστατευτούν και να εξοικειωθούν με αυτό το φυσικό φαινόμενο, που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας, καθώς χαρακτηρίζεται από έντονη σεισμική δραστηριότητα.

* Για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, θα πραγματοποιούνται στην Έκθεση ξεναγήσεις τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου.
*Επίσης, θα πραγματοποιηθούν Eκπαιδευτικά Προγράμματα για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου που θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο, καθώς και δύο Ημερίδες για τους εκπαιδευτικούς και για το ευρύ κοινό.

Εισιτήρια
Σαββατοκύριακα (10:00-15:00)
€2 πλέον του εισιτηρίου εισόδου (δηλαδή, ενήλικες 6+2= €8, παιδιά 4+2= €6)
Οικογενειακό εισιτήριο για 2 ενήλικες και 2 παιδιά : €25 (περιλαμβάνεται το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο και η επίσκεψη στην Έκθεση. ) 
Καθημερινές (εκτός Δευτέρας) (09:00 - 14:30)
Η επίσκεψη στην έκθεση περιλαμβάνεται στο εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο (ενήλικες €6, παιδιά €4).
 

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.