SANCHO 003 | Gazarte roof stage

SANCHO 003 | Gazarte roof stage

Οι SANCHO 003, το γνωστό ντουέτο της εγχώριας experimental σκηνής, των Κώστα Παντέλη και Φώτη Σιώτα, ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην ταράστα του Gazarte την Κυριακή 17 Οκτωβρίου για ένα ιδιαίτερο live με ένα set list αναφορά στη δισκογραφία τους αλλά και με ακυκλοφόρητο υλικό που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Οι δύο τους παίζουν μαζί από το 2007 και έχουν ηχογραφήσει δύο δίσκους (we buy gold - QUETEMPO - 2009), (muzga - INNER EAR - 2012), έχουν παίξει και γράψει μουσικές για αρκετές θεατρικές παραστάσεις και για την ομάδα χορού SINEQUANON.

Έχουν εμφανιστεί στο Sync festival 2008, video dance festival 2008, festival adriatica 2009, και σε πάνω από 50 μικρούς χώρους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Συνεργάστηκαν με τους ERASERS στην παράσταση WAVE για το φεστιβάλ Αθηνών 2010, επίσης έχουν γράψει τη μουσική για τις παραστάσεις “ένα ακόμα και φύγαμε” φεστιβάλ Φιλίππων 2010, “to lose lautrec” ΚΘΒΕ 2010 ,"Ο κήπος του προφήτη " ΚΘΒΕ 2011 ,της ομάδας χορού SINEQUANON. Το 2012 κυκλοφόρησε η δεύτερη δουλειά τους με τίτλο "Muzga" από την INNER EAR.

Το 2014 έγραψαν τη μουσική για την παράσταση ΚΑΤΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ, που ανέβηκε στο θέατρο πόρτα, (Φεστιβάλ Αθηνών).

Οι Sancho 003 παράγουν ηλεκτρο-ακουστικά ηχοτοπία χρησιμοποιώντας τη τεχνική του looping σε όλες τους τις συνθέσεις, που είναι αποκλειστικά οργανικές.
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.