ΑΝΑΒΟΛΗ | Sad Lovers & Giants ξανά στο AN club!

ΑΝΑΒΟΛΗ | Sad Lovers & Giants ξανά στο AN club!

Βάσει των ανακοινώσεων της κυβέρνησης σχετικά με την πρόληψη έναντι του COVID-19, αναβάλλονται όλες οι παραστάσεις από 3 Νοεμβρίου 2020 και για έναν μήνα.

Ο Garce, ο Tony McGuinness (των σπουδαίων Above & Beyond!) και η συμμορία τους, ξανά κοντά μας!
21 μήνες μετά τις sold out μεγαλειώδεις εμφανίσεις τους στο AN club, οι βετεράνοι της Βρετανικής σκηνής, Sad Lovers & Giants επιστρέφουν, το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, προκειμένου να μαγέψουν εκ νέου το αγαπημένο τους Ελληνικό κοινό!

Διανύουν την πλέον ουσιαστική στιγμή της πολυτάραχης καριέρας τους κι έχουν εξαιρετικό ολοκαίνουριο άλμπουμ έπειτα από σειρά ετών, αποδεικνύοντας πως ένα από τα πιο σπουδαία συγκροτήματα που ξεπήδησαν από το ρομαντικό – νέο κυματικό σύμπαν της Γηραιάς Αλβιώνας, όχι μόνο είναι ακόμα ενεργό αλλά εξακολουθεί να γράφει ιστορία!

Οι Sad Lovers & Giants αποτελούν έναν θρύλο όχι μόνο για τα μελαγχολικά παιδιά των 80’s & 90’s, αλλά και για όλους τους πραγματικούς μουσικόφιλους.

Η επανέκδοση μάλιστα του μεγαλύτερου μέρους της αριστουργηματικής δισκογραφίας τους, επιτρέπει πλέον στο συγκρότημα να συναρπάσει και πιο νεαρά ακροατήρια, γεγονός που αποδείχτηκε περίτρανα και στις πρόσφατες ζωντανές εμφανίσεις τους επί ελληνικού εδάφους.


 

Φωτογραφία: @fernand.de.beauvoir

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.