Ροκ εν Ρολ «family gathering» | THEE HOLY STRANGERS - COYOTE’S ARROW - KIDNEY BLACK

Ροκ εν Ρολ «family gathering» | THEE HOLY STRANGERS - COYOTE’S ARROW - KIDNEY BLACK

«Το ροκ εν ρολ υπήρξε ευλογία για μας, για τις ευκαιρίες που μας άνοιξε και για το ότι μας έμαθε να δουλεύουμε με εργαλείο το πάθος μας, μέσα σε μια δημιουργική δομή χωρίς ιεραρχία - αυτό είναι το ροκ εν ρολ γκρουπ, ένα εύπλαστο και πανίσχυρο εργαλείο έκφρασης». - Αlex K.

Φίλοι που μέσα στα χρόνια έγιναν οικογένεια και που μεταξύ τους συνδέθηκαν απόλυτα με τις αξίες και την στάση ζωής τους, αλλά και με την κοινή τους πορεία στην τέχνη που αγαπούν.

Οι THEE HOLY STRANGERS, COYOTE’S ARROW και KIDNEY BLACK, μαζεύονται στην σκηνή του An, για ένα οικογενειακό συμπόσιο - όπως άλλωστε κάνει κάθε οικογένεια τις γιορτές - όπου θα μας σερβίρουν, πρωτότυπους συνδυασμούς, ανεξάντλητο πάθος και μια πλούσια πανδαισία ηχοχρωμάτων, που θα μας προκαλέσει την τέλεια αισθητική απόλαυση!

Όταν η οικογένεια ενώνεται, ένα πράγμα είναι σίγουρο..., πως κάτι μοναδικό πρόκειται να χαραχτεί στις καρδιές μας!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

- The Lab T- shirts: Βείκου 73, Κουκάκι
- Oldschool: Σολωμού 13 – 15, Εξάρχεια

***Artwork: PETROS VOULGARIS - (www.petrosvoulgaris.art)
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.