ΑΝΑΒΟΛΗ | Remission | O Masvidal στην Αγγλικανική Εκκλησία

ΑΝΑΒΟΛΗ | Remission | O Masvidal στην Αγγλικανική Εκκλησία

Ο Masvidal, γνωστός ως frontman της metal μπάντας Cynic δεν ήταν εξαρχής σίγουρος πως ήθελε τελικά να κυκλοφορήσει τα δικά του κομμάτια.

Μετά από μια δεκαετία προετοιμασίας για την τριλογίας MHV (Mythical Human Vessel) που αποτελεί πλέον κάτι νέο για εκείνον, ο Μasvidal επιχειρεί μια κοσμική και progressive προσέγγιση της μουσικής με φωνή, κιθάρα και περιστασιακή ρυθμική συνοδεία και πειραματίζεται με ισοχρονικούς τόνους που λέγεται πως εντείνουν την παραγωγή σεροτονίνης.

To MYTHICAL, το πρώτο EP της τριλογίας κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο ενώ το HUMAN τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου και παρουσιάζουν εθιστικές μελωδίες, γνωστές "φόρμες" και ξεκάθαρες επιρροές μεταξύ άλλων από τους John Lennon, Brian Eno, Chet Baker, Russill Paul and Elliott Smith. Τα θέματα των τραγουδιών του όμως, συχνά αγγίζουν ευαίσθητες πτυχές όπως η απώλεια, η κατάθλιψη και η στενοχώρια.


Την Τετάρτη 1 Απριλίου ο Paul Masvidal θα πειραματιστεί με τη μουσική στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας, μπροστά στο αθηναϊκό κοινό, υποσχόμενος να προσφέρει ένα αναπάντεχο μουσικό αποτέλεσμα!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.