ΑΝΑΒΟΛΗ | Remission | H Hiro Kone στην Αγγλικανική Εκκλησία

ΑΝΑΒΟΛΗ | Remission | H Hiro Kone στην Αγγλικανική Εκκλησία

H Hiro Kone, μουσικός και παραγωγός με βάση τη Νέα Υόρκη, παγκοσμίως αναγνωρισμένη στους κύκλους της techno, αφήνει το στίγμα της με χαρακτηριστικό και πολιτικοποιημένο ήχο όπως λέει η ίδια.

Χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό hardware, synths και συνδυασμό συνθέσεων - έναν ενστικτώδη στοχασμό στον ρυθμό, τον ήχο και τη μελωδία. Η μουσική της κυκλοφορεί από τα μεγαλύτερα πειραματικά labels παγκοσμίως ενώ η δημιουργική της διαδικασία την οδηγεί στη διαρκή εξερεύνηση νέων μουσικών ηχοτοπίων.

Η τελευταία της δουλειά "A Fossil Begins to Bray" που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019 περιγράφεται ως η πιο προσωπική και αφηγηματική της δημιουργία ως σήμερα. Στο album χρησιμοποιείται μελωδικό κτίσιμο και παράλληλα εκκωφαντική απουσία, ωθώντας τον ακροατή σε "ένα ταξίδι αναζήτησης και εσωτερικής ανάλυσης".
Περισσότερα στις 23 Απριλίου σε ένα live ήσυχο και εξωστρεφές!

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.