Reboot showcase

Reboot showcase

To Reboot showcase αποτελεί μια μείξη εικόνων, μουσικής και βίντεο, αισθητικής και τεχνολογίας.
Συμπεριλαμβάνει την ατομική έκθεση φωτογραφίας της Μαρίας Κασκαρίκα ή οποία συνοδεύει την βραδιά των εγκαινίων από μουσικές επιλογές της Rrose Sélavy των Λεgirlz (Athens), βίντεο και live performance από την Eva λάμδα (λ project, Berlin).
Με την έκθεση αυτή η Μαρία Κασκαρίκα, απόφοιτος της σχολής FOCUS, επιχειρεί να αναδείξει μέσω των φωτογραφιών της, την προοπτική μιας αστικής επανεκκίνησης εφόσον και η ίδια επαναπροσδιορίζει την έως τώρα φωτογραφική της πορεία και την οπτική της σχέση με την πόλη.
Η Μαρία συλλέγει φωτογραφικά στιγμιότυπα ενός κατακερματισμένου αστικού χώρου με έντονη αναφορά στους βιομηχανικούς τόπους αναζητώντας μια ζωτική έξοδο, για τα πρόσωπα που δεν απεικονίζει, μέσα από τις γεωμετρικές φόρμες που χρησιμοποιεί και που θυμίζουν αρχιτεκτονικά προοπτικά πλάνα.
Στην έκθεση παρουσιάζεται μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες που υποβάλλουν τον θεατή σ' ένα μελαγχολικό κλίμα περιδιάβασης σε ένα τοπίο που αποτυπώνεται με έντονες αντιθέσεις φωτός και σκιάς.
Άραγε το μοναχικό ταξίδι της φωτογράφου μέσα στην πόλη καταλήγει στο σκοτάδι ή στο φως;

Εγκαίνια: 26 Ιουνίου στις 21:00

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.