Ραψωδός Φιλόλογος | Τρία χρόνια μετά ξανά στη σκηνή

Ραψωδός Φιλόλογος | Τρία χρόνια μετά ξανά στη σκηνή

Οι σπάνιες συναυλιακές εμφανίσεις του Ραψωδού Φιλόλογου καθιστούν κάθε επιστροφή του στη σκηνή γεγονός. Τρία χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Αθήνα, ο ΡΦ επιστρέφει για να παρουσιάσει το τελευταίο του έργο που ακούει στο όνομα «Αλεξάνδρεια», από τη σκηνή του Gazarte.

Με τη συνοδεία του Δημήτρη Χρυσανθακόπουλου στο πιάνο, της Marseaux στα φωνητικά και του Junk 33 στα πικάπ, η πόλη της Αλεξάνδρειας ανοίγει για πρώτη φορά της πύλες της σε ζωντανό κοινό, αφήνοντας τους επισκέπτες της να ταξιδέψουν ανάμεσα στις βιβλιοθήκες, τους φάρους και τις φλόγες της.

Επιπλέον, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια αποχής από τη δισκογραφία, ο Ραψωδός Φιλόλογος στρέφει τη ματιά του στο παρελθόν και παρουσιάζει τις παλαιότερες δισκογραφικές του κυκλοφορίες με μία προσέγγιση που διαφέρει από οτιδήποτε έχει παρουσιάσει ως τώρα στη μουσική του διαδρομή.

Υπό την επιμέλεια του Κωνσταντίνου Φόρτσα (Strider), του πρώτου μουσικού παραγωγού που συνεργάστηκε ο ΡΦ, η παλαιότερη δισκογραφία του Ραψωδού, από το «Σε μια τόση δα στιγμή…» μέχρι και το «Κελί 218» διασκευάζεται μουσικά και παρουσιάζεται με ένα νέο, μοναδικό και πρωτόγνωρο τρόπο για τα δρώμενα του Ελληνικού hip hop.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.