Quilombo's Carnival Party

Quilombo's Carnival Party

Η περίοδος που οι βρικόλακες, τα ξωτικά, οι πεταλούδες, τα ζόμπι, οι γάτες και όλα αυτά τα φανταστικά πλάσματα μπορούν να βρίσκονται μαζί στον ίδιο χώρο και να περνάνε τέλεια έχει σχεδόν φτάσει. Γιατί όπως όλοι ξέρουμε, στην "πραγματική πραγματικότητα", τον υπόλοιπο καιρό όλοι αυτοί κάνουν παρέα μόνο με το είδος τους. Εννοείται ότι αυτή την περίοδο και τα εξωτικά πλάσματα του Quilombo κάνουν πάρτι. 

Εξωτική μπάντα θα παίζει εξωτικούς βραζιλιανικους ρυθμούς και δεν εννοούμε την Quilombo band που οπωσδήποτε θα παίζει. Θα παίξουν Live και οι μοναδικοί Nosso Samba που θα κάνουν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο καρναβαλική. Ο dj Geo αναλαμβάνει τα ηνία της μουσικής όλη την υπόλοιπη ώρα κρατώντας το τέμπο στα ύψη. Όποιο εξωτικό είδος και να είσαι λοιπόν, έλα να ανακατεύουμε και καλή αρχή καρναβαλιού.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.