Πρόσκληση στην τακτική ετήσια ΓΣ του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Πρόσκληση στην τακτική ετήσια ΓΣ του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, μας απευθύνει το εξής μήνυμα: 

Αγαπητέ/ή φίλε/η του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Δίκτυο),

Σου απευθύνουμε αυτό το μήνυμα με σκοπό να σε ενημερώσουμε ότι πλησιάζει η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση (ΓΣ) του Δικτύου μας και να σε καλέσουμε να λάβεις μέρος (Τετάρτη 25/5/22 στις 6 μμ).

Ίσως έχει περάσει κάποιος καιρός από την τελευταία φορά που παρακολούθησες ΓΣ ή αναζήτησες νέα για το Δίκτυο και νιώθεις κάπως "ξεκομμένος/η", νιώθεις ότι θα έχουν αλλάξει πολλά. Ισχύει ότι άλλαξαν αρκετά, όπως το λογότυπό μας, όπως το νέο βραβείο που λάβαμε για την Παιδική Δανειστική Βιβλιοθήκη μας, όπως ότι πλέον δραστηριοποιούμαστε και σε νέους χώρους (στο Πάρκο Τρίτση για παράδειγμα), ότι υλοποιούμε καινούργια προγράμματα (σαν αυτό της Μονάδας Παιδικής Προστασίας συμμετέχοντας στον Εθνικό Μηχανισμό επείγουσας ανταπόκρισης για ασυνόδευτους ανηλίκους σε επισφαλείς συνθήκες διαβίωσης, ή σαν την πλατφόρμα U-report, που δίνει βήμα στους νέους να εκφράσουν τις απόψεις τους), ότι κάνουμε συνεχώς καινούργιες καινοτόμες δράσεις σχετικές με τα δικαιώματα του παιδιού ενθαρρύνοντας την ενεργή συμμετοχή των ίδιων των παιδιών σε αυτές (όπως την κυκλοφορία του δίσκου Αν σας τα τραγουδήσουμε | Τα δικαιώματά μας έγιναν τραγούδια, ή τη δημιουργία ταινιών stopmotion animation Είμαστε κι εμείς εδώ), ότι η παρουσία μας και οι παρεμβάσεις μας στο πεδίο με σκοπό την προώθηση και τον σεβασμό των δικαιωμάτων των παιδιών είναι συστηματικές και μας καθιστούν έναν αξιόπιστο οργανισμό στην προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού.

Ισχύει λοιπόν ότι αλλάζουμε και γινόμαστε καλύτεροι διατηρώντας όμως πάντα το πάθος και κυρίως τη φιλοσοφία που είχαμε από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας: να αποτελούμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης, που χρησιμοποιεί τη δύναμη της γνώσης και του πολιτισμού για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των παιδιών, να τους προσφέρει τη χαρά και τη δημιουργικότητα της ομαδικής προσπάθειας και πρωτοβουλίας. Σε όλα τα παιδιά χωρίς εξαιρέσεις. Πέρα από λόγια και συμβάσεις.

Σε θέλουμε μαζί μας σε όλη αυτή την προσπάθεια. Αξίζει να έρθεις στη Γενική μας Συνέλευση και να δεις όλα όσα πραγματοποιήσαμε το 2021 και να προγραμματίσουμε μαζί τα επόμενα βήματά μας. 

Μάθε εδώ πώς μπορείς να λάβεις μέρος στη ΓΣ μας ή/και κάλεσέ μας στο 2110133919.

Σε περιμένουμε με χαρά!

Επισκεφθείτε το site του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού ΕΔΩ. 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.