ΑΝΑΒΟΛΗ | Πρόγραμμα παραστάσεων του Θέατρου Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο "White Puppet"

ΑΝΑΒΟΛΗ | Πρόγραμμα παραστάσεων του Θέατρου Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο "White Puppet"

το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο "White Puppet" το οποίο φιλοξενείται στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων ξεκινάει την νέα θεατρική σεζόν. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των παραστάσεων καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για κάθε παράσταση.

Τα τρία γουρουνάκια
Κάθε Σάββατο στις 17:30
Μιούζικαλ σε μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη, για παιδιά 2- 5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Μια πρωτότυπη εκδοχή του γνωστού παραμυθιού για τη φιλία, τα όνειρα και το σπίτι. Ο Λύκος παίζει στη λίμνη με τα καραβάκια, η Αλεπού τον στέλνει να πιάσει τα Γουρουνάκια, ο Χρι-Χρι, ο Χρου–Χρου και ο Χρο-Χρο ονειρεύονται να χτίσουν ένα καράβι για να γυρίσουν όλο τον κόσμο! Τα παιδιά θα χτίσουν σπιτάκια με τα Γουρουνάκια, θα παίξουν στη λίμνη με τα καραβάκια μαζί με τον Λύκο, ενώ στο τέλος τους περιμένει όλους ένα φινάλε-έκπληξη!
* Διάρκεια: 50’
* Είσοδος: €8/άτομο

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Κατασκευή Κουκλών:Ιρίνα Μπόικο
Μουσική: Πλάτων Ανδριτσάκης
Παίζουν: Δανάη Χριστοπούλου, Δημήτρης Έξαρχος, Ιρίνα Μπόικο

Άτα με τη γάτα
Κάθε Κυριακή στις 11:00
Μια πρωτότυπη παράσταση του είδους  Baby Theatre, για παιδιά από 1 εως 3 ετών, ως πρώτη επαφή με το θέατρο. Μια μεγάλη περιπέτεια του μικρού Τάκη, που ταξιδεύει στο όνειρό του με μια παραμυθένια Γάτα, μαζί με τα παιδιά θεατές, γνωρίζοντας το μαγικό μας κόσμο! Η παράσταση δραστηριοποιεί τις αισθήσεις των βρεφών και αναπτύσει τα συναισθήματα. Τα παιδιά θα παρακολουθούν, θα αγγίζουν, θα χρησιμοποιούν τα σκηνικά αντικείμενα και μαζί με τους ήρωες του έργου θα συμμετέχουν ενεργά στην ιστορία.
* Διάρκεια: 45’
* Είσοδος: €13/το 1 παιδί με έναν συνοδό (ο δεύτερος συνοδός δωρεάν) | €17/τα 2 παιδιά με έναν συνοδό (ο δεύτερος συνοδός δωρεάν)

Κειμενο - σκηνοθεσία- κατασκευές : Ιρίνα Μπόικο
Μουσική: Γιώργος Στεφανακίδης
Παίζουν: Μίνα Καθέρη, Δημήτρης Μακκας, Ιρίνα Μπόικο. 

Ο λύκος και τα επτά κατσικάκια
Κάθε Κυριακή στις 12:15
Κουκλοθεατρικό μιούζικαλ για παιδιά 2-5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Βασισμένη στο γνωστό παραμύθι των αδελφών Γκριμ, η παράσταση αφηγείται την ιστορία του «Κακού» Λύκου, που ζει μόνος με όνειρο να έχει έστω ένα φίλο καθώς και των Εφτά Κατσικιών που λατρεύουν τη μουσική και ονειρεύονται μια μεγάλη συναυλία. Όταν μια μέρα ο Λύκος θα χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού της Κατσίκας, θα ξεκινήσει η περιπέτεια που θα αλλάξει τη ζωή όλων τους και θα αποδείξει πως η τέχνη μας ενώνει όλους!
* Διάρκεια: 50’
* Είσοδος: €8/άτομο

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Κατασκευή Κουκλών: Ιρίνα Μπόικο
Μουσική: Γιώργος Στεφανακίδης
Παίζουν: Δημήτρης Μάκκας, Μίνα Καθέρη, Ιρίνα Μπόικο

Μαμά για το Μαμουθάκι
Κάθε Κυριακή στις 17:30
Μια παράσταση για παιδιά 2-5,5 ετών, με ηθοποιούς, κούκλες, τεχνική Sand Art (ζωγραφική με άμμο) και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Μια φορά και έναν καιρό, σε μια χώρα μακρινή, βρέθηκε ένα μικρό Μαμουθάκι, που πάνω απ’ όλα ήθελε να βρει τη μαμά του. Έτσι, με τη βοήθεια των παιδιών, ξεκίνησε ένα ταξίδι. Θα περάσει πολλές περιπέτειες, ώσπου μια μέρα, θα συναντήσει μια Ελεφαντίνα… Μια τρυφερή ιστορία πάνω στην έννοια «μαμά»…
* Διάρκεια παράστασης: 50’
* Είσοδος:€8/άτομο

Κείμενο (βασισμένο στο διήγημα της Ν. Νεπόμνιασιαγια και στο μύθο του Αισώπου) - σκηνοθεσία -κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο
Σκηνικά-κοστούμια: Ιουλία Σταυρίδου
Μουσική: Γιώργος Στεφανακίδης
Παίζουν: Δημήτρης Μάκκας, Ιρίνα Μπόικο

Περισσότερες πληροφορίες: 211-8009838

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.