ΠΟΙΗΤΙΚΑ: Η ζωγραφική συναντάει την ποίηση | Ακουστικός περίπατος & Συζήτηση

ΠΟΙΗΤΙΚΑ: Η ζωγραφική συναντάει την ποίηση | Ακουστικός περίπατος & Συζήτηση

Με αφορμή την έκθεση «ΠΟΙΗΤΙΚΑ: Η ζωγραφική συναντάει την ποίηση» του Γιάννη Ψυχοπαίδη στο ΚΠΙΣΝ, ο Νίκος Κουρής και η Αμαλία Μουτούση απαγγέλουν επιλεγμένα ποιήματα μεγάλων ποιητών μας, ενώ τέσσερις από τους σημαντικότερους κριτικούς λογοτεχνίας προσεγγίζουν το έργο σπουδαίων Ελλήνων ποιητών, οι οποίοι ενέπνευσαν το έργο του Έλληνα ζωγράφου.

- Η Αμαλία Μουτούση και ο Νίκος Κουρής μας ταξιδεύουν στον εικαστικό κόσμο του Γιάννη Ψυχοπαίδη μέσα από έναν ακουστικό περίπατο. Ακούστε τους εδώ.

Εμβαθύνοντας στον κόσμο της ποίησης:

- Ο ιστορικός και κριτικός τέχνης Ντένης Ζαχαρόπουλος και ο εικαστικός Γιάννης Ψυχοπαίδης θέτουν τα έργα της έκθεσης «ΠΟΙΗΤΙΚΑ: Η ζωγραφική συναντάει την ποίηση» μεταξύ Ποίησης και Ιστορίας, με το βλέμμα στον καβαφικό στίχο. Πατήστε εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.